Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Четвер, 28.03.2024
Все про тил
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Загальна категорія питань » Розширюємо знання про тил » Пошук інформації, запитання і відповіді (Консультація з організації тилового забезпечення)
Пошук інформації, запитання і відповіді
setyaninДата: Неділя, 25.07.2010, 22:12 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 3
Репутація: 10
Статус: Offline

Якщо у Вас в процесі навчання чи служби виникають питання з організації тилового забезпечення пишемо у цю тему. Сайт постійно росте - додаються нові описи технічних засобів і Ми збагачуємось знаннями. Разом Ми знайдемо відповіді на будь-які питання. Отже вперед!
 
SIVДата: П`ятниця, 16.07.2021, 11:09 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Дубликат паспорта КП125М або вирібшукаю, в електронному вигляді
 
Форум » Загальна категорія питань » Розширюємо знання про тил » Пошук інформації, запитання і відповіді (Консультація з організації тилового забезпечення)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024