Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Понеділок, 25.09.2017
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 175
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники » Технологія товарознавство харчових продуктів

У категорії матеріалів: 10
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки:

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Наказ МОУ №277    Наказ Міністра оборони України від 23.05.2011 №277 "Про затвердження Методики розрахунку потреби в обслуговуючому персоналі їдалень військових частин Збройних Сил України".
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 104 Кб.

    Методика розрахунку потреби в обслуговуючому персоналі їдалень військових частин Збройних Сил України визначає порядок розрахунку середньої кількості особового складу, що харчується протягом року. Розрахунок утримання обслуговуючого персоналу для солдатських (матроських) їдалень (додаток 1 до цієї Методики), Розрахунок утримання обслуговуючого персоналу для курсантських їдалень (додаток 2 до цієї Методики) та Розрахунок утримання обслуговуючою персоналу для льотних (льотно-технічних, інженерно-технічних) їдалень (додаток З до цієї Методики) за штатними розписами.
    Під час складання штатного розпису командир військової частини керується цією Методикою та встановлює чисельність обслуговуючого персоналу їдалень з відповідними посадами в межах чисельності військової частини, враховуючи фонд заробітної плати.
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 2159 | Загрузок: 2889 | Добавил: setyanin | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (1)

Руководство по приготовлению пищи    Руководство по приготовлению пищи в воинских частях и учреждениях Советской Армии и Военно-морского Флота. – М.: Воениздат, 1980. – 256 с.
    Це Керівництво надасть допомогу посадовим особам, що відповідають за організацію харчування особового складу, військовим кухарям у вивченні вимог і правил приготування їжі в їдальнях військових частин.
    У Керівництві викладені відомості про харчову цінність продуктів, про організацію робіт в їдальні, устаткуванні робочого місця кухаря. У окремих главах детально висвітлені питання первинної і теплової обробки продуктів і приготування різних закусок і страв.
Крім того, викладений порядок приготування їжі з консервованих і концентрованих продуктів, з швидкозаморожених страв і продуктів сублімаційної сушки.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 5,33 Мб.
  
    Читати зміст Керівництва ...


Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 6067 | Загрузок: 6199 | Добавил: setyanin | Дата: 22.04.2012 | Комментарии (2)

Учебник кока    Учебник кока. – М.: Воениздат, 1982. – 272 с.
    Підручник призначений для коків Військово-морського Флоту, а також для курсантів навчальних підрозділів, що готують коків.
    Основне завдання кока - готувати смачну, різноманітну і повноцінну їжу, повністю задовольняти запити осіб, що харчуються. Для цього він повинен досконало опанувати свою професію. Сучасна наука про харчування вважає, що різноманітна і смачна їжа, привабливий зовнішній вигляд підвищують її засвоюваність.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 2,16 Мб.

    У справжньому Підручнику курсант навчального підрозділу знайде необхідні відомості про принципи організації харчування у Військово-морському Флоті, основах фізіології харчування, товарознавстві харчових продуктів, будові стаціонарних їдалень і корабельних камбузів, технології приготування їжі, організації хлібопечення, санітарно-гігієнічних вимогах та ін.
    Читати зміст підручника
...

Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 1542 | Загрузок: 3635 | Добавил: setyanin | Дата: 22.04.2012 | Комментарии (1)

Инструкция по контролю    Инструкция по контролю за войсковым питанием. - М.: Воениздат, 1985. - 65 с.
    "Інструкція по контролю за військовим харчуванням" затверджена заступником Міністра оборони - начальником Тилу Збройних Сил СРСР 30 вересня 1983 року.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 321 Кб.

   Після виходу 19 січня 2000 року "Керівництва щодо утримання військових їдалень" окремі розділи представленої Інструкції втратили актуальність в Збройних Силах України хоча і не були офіційно скасовані.
    У справжній Інструкції надаються рекомендації по організації і проведенню контролю за якістю приготування їжі та повнотою доведення до осіб, що харчуються продуктів належних за нормами пайків. У ній даються вказівки по плануванню харчування особового складу, дотриманню санітарно-гігієнічних вимог, підготовці і роботі добового наряду, а також по організації приймання їжі і утриманню їдальні військової частини читати зміст ...

Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 1818 | Загрузок: 4721 | Добавил: setyanin | Дата: 16.04.2012 | Комментарии (0)

Холодильная техника и технология продуктов питания   Большаков С. А. Холодильная техника и технология продуктов питания: Учебник для студ. высш. учеб. заведений / Сергей Алексеевич Большаков. — М.: Издательский центр «Академия», 2003. — 304 с.
   Формат файлу - *.pdf

   В учебнике содержатся сведения о назначении и устройстве холодильной техники, физических принципах получения низких температур, типах и циклах холодильных машин. Приведены основные и вспомогательные элементы холодильных установок. Даны теоретические основы холодильной технологии, методы расчета процессов холодильного консервирования, обработки и хранения сырья и продуктов питания. Рассмотрены проблемы изменений, происходящих при обработке, хранении, размораживании, транспортировании и реализации охлажденных и замороженных пищевых продуктов.
   Для студентов высших учебных заведений. Может быть полезен слушателям институтов повышения квалификации, специалистам торговли и пищевой промышленности.

Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 3304 | Загрузок: 11368 | Добавил: setyanin | Дата: 02.03.2012 | Комментарии (0)

Підручник "Кулінарія"Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. — К.: Вища школа, 1992. – 269 с.
Формат файлу - *.pdf
 
У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини.

Розділ І. Кулінарна обробка сировини (3 глави)
Глава 1. Обробка овочів і грибів
Глава 2. Обробка риби
Глава 3. Обробка м'яса і м'ясопродуктів,сільськогосподарської птиці і пернатої дичини
Розділ II. Теплова кулінарна обробка.Приготування і подавання страв (12 глав)
 
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 9589 | Загрузок: 7189 | Добавил: setyanin | Дата: 17.09.2010 | Комментарии (6)

Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — К.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл. ISBN 966-8081-64-1.
Формат файлу - *.pdf
 
У підручнику подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса і продуктів забою. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.
Для студентів спеціальностей «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», «Виробництво м’ясних продуктів» вищих навчальних закладів.
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 3619 | Загрузок: 12307 | Добавил: setyanin | Дата: 25.07.2010 | Комментарии (2)

Подпрятов Г.І., Скалецька Л.Ф., Сеньков А.М. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Практикум: Навч. посібник. — К.: Вища освіта, 2004. — 272 с.: іл. ISBN 966-8081-28-5.
Формат файлу - *.pdf
 
Висвітлено практичні питання визначення належної якості продукції рослинництва, призначеної для закладання на тривале зберігання чи переробку. Подано прийоми доведення її до повного рівня кондиційності, а також способи створення та підтримання на оптимальному рівні режимів зберігання, за яких втрати продукції є мінімальними. Для підготовки бакалаврів агрономічних та економічних спеціальностей в аграрних вищих навчальних закладах ІІ – ІV рівнів акредитації.
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 3737 | Загрузок: 4619 | Добавил: setyanin | Дата: 25.07.2010 | Комментарии (0)

Зберігання і переробка продукції рослинництва: Навч. посібник / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. М. Сеньков, В. С. Хилевич. — К.: Мета, 2002. — 495 с.: іл. ISBN 966-7947-05-Х/
Формат файлу - *.pdf
 
У посібнику подано характеристики різних видів продукції рослинництва як об’єктів зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, режими і способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зеленних та коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, льону-довгунця, хмелю, тютюну і махорки. Викладено основи технологій приготування і зберігання комбікормів, штучно зневоднених кормів та кормів рослинного походження. Для аграрних вищих навчальних закладів І – IV рівнів акредитації з напряму «Агрономія».
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 4354 | Загрузок: 9098 | Добавил: setyanin | Дата: 25.07.2010 | Комментарии (0)

Технологія виробництва продукції тваринництва: Підручник / О.Т. Бусенко, В.Д. Столюк, О.Й. Могильний та ін.; За ред. О.Т. Бусенка. — К.: Вища освіта, 2005. — 496 с.: іл. ІSВN 966-8081-34-Х.
Формат файлу - *.pdf
 
Викладено питання розведення та вирощування сільськогосподарських тварин, оцінки поживності та класифікації кормів, технології їх заготівлі та раціональне використання. Описано технології виробництва молока, м’яса, вовни, курячих яєць, риби, хутра звірів, продукції бджільництва, використання коней у народному господарстві. Розглянуто особливості виробництва продукції тва- ринництва в особистих підсобних та фермерських господарствах. Для підготовки фахівців сільськогосподарських спеціальностей в аграрних вищих навчальних закладах ІІ – IV рівнів акредитації крім спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 4918 | Загрузок: 16034 | Добавил: setyanin | Дата: 25.07.2010 | Комментарии (0)

Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2017