Байдакова Л. І. Товарознавство. Непродовольчі товари: взуттєві і хутряні вироби: Підручник. — К.: Вища школа, 2007. — 183с.: іл.
Формат файлу - *.pdf
Розглянуто основи виробництва, чинники, що впливають на формування асортименту, та споживчі властивості взуттєвих і хутряних товарів. Особливу увагу приділено умовам приймання товарів за якістю і а зберігання їх. Наведено основні показники споживчих властивостей шкіри, хутра та волосяного покриву.
ЗМІСТ
1.ВЗУТТЄВІ ТОВАРИ 1.1Споживчі властивості шкіряного взуття 1.2.Взуттєві матеріали 1.3.Формування асортименту і споживчих властивостей шкіри в процесі виробництва
1.4.Оброблення шкіри 1.5.Класифікація і характеристика асортименту натуральних шкір 1.6.Сортування, маркування і пакування шкір 1.7.Штучні і синтетичні взуттєві матеріали 1.8.Взуттєві текстильні матеріали 1.9.Взуття 1.10.Шкіряне взуття 1.11.Формування асортименту і споживчих властивостей взуття у процесі виробництва 1.12.Характеристика взуття різних способів кріплення низу 1.13.Асортимент шкіряного взуття 1.14.Матеріал підошви, метод її кріплення, висота підбора 1.15.Приймання взуття за якістю 1.16.Маркування, пакування, транспортування і зберігання шкіряного взуття 1.17.Гумове взуття 1.18.Валяне взуття 2.ХУТРЯНІ ТОВАРИ 2.1.Споживчі властивості хутряних товарів і методи їх визначення 2.2.Споживчі властивості волосяного покриву 2.3.Класифікація і асортимент хутряних напівфабрикатів і вичинених шкурок тварин 2.4.Якість сортування хутряних напівфабрикатів. Основні вимоги 2.5.Формування властивостей та асортименту хутряних виробів у процесі їх виготовлення 2.6.Класифікація та асортимент хутряних виробів 2.7.Якість хутряних і овчинно-шубних виробів 2.8.Сортування хутряних виробів 2.9.Маркування, упаковування і зберігання хутряних виробів
|