Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Субота, 25.10.2014
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 145
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники » Технологія товарознавство харчових продуктів

Технологія виробництва продукції тваринництва
[ Викачати з сервера (7.01Mb) ] 25.07.2010, 11:47
Формат файлу - *.pdf
Технологія виробництва продукції тваринництва розглядається як комплекс виробничих процесів і операцій, спрямованих на одержання великої кількості й високої якості продукції. Крім традиційної технології, у практиці ведення галузі тваринництва застосовується і промислова, що сприяє поліпшенню умов праці тваринників, наближуючи їх до умов праці робітників промисловості.
Економіка країни й добробут населення значною мірою залежать від розвитку тваринництва. У цій галузі досягнуто певних ус- піхів у селекційній роботі. Створено нові вітчизняні породи великої рогатої худоби (червоно-ряба і чорно-ряба молочні, українська, во- линська та поліська м’ясні), свиней (українська й полтавська м’ясні), внутрішньопородні типи м’ясо-вовнових і тонкорунних овець, українську верхову та новоолександрівську ваговозну породи коней, гібриди птиці, які мають високу продуктивність.
Система годівлі розроблена з урахуванням умісту в кормах обмінної енергії, білка, вітамінів та мінеральних речовин. Норми годівлі деталізовані за 26 показниками залежно від продуктивності, фізіологічного стану й віку тварин.
У проведенні розрахунків із складання раціонів і в підборі інгредієнтів кормів використовується комп’ютерна техніка. Ведуться роботи щодо створення автоматизованих систем управління технологічними процесами. Значного поширення набули штучне осіменіння сільськогосподарських тварин, а також трансплантація ембріонів високопродук- тивних тварин. Однак ці досягнення ще не забезпечують дедалі зростаючих потреб населення в продуктах харчування.
Для виконання завдань, поставлених перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах потрібні висококваліфіковані кадри із зоотехнічних, агрономічних, інженерних і економічних спеціально- стей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва, вміло застосовували її у практиці й отримували б достатню кількість продукції з мінімальними витратами кормів та затратами праці. У підручнику висвітлено стан і тенденції розвитку галузей скотарства, свинарства, вівчарства, козівництва, птахівництва, конярства, рибництва, бджільництва, кролівництва, хутрового звірів- ництва, біологічні й господарські особливості сільськогосподарських тварин, їхню продуктивність, наведено характеристики основних порід та їх використання, описано основи племінної роботи окремих галузей, відтворення стада, вирощування молодняку, годівлі та утримання тварин. Значну увагу приділено інтенсифікації виробництва молока, м’яса, яєць і вовни на промисловій основі.
Підручник підготовлено відповідно до програми «Технологія виробництва продукції тваринництва» для аграрних вищих навчаль- них закладів сільськогосподарських спеціальностей (крім спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тва- ринництва») з метою дати студентам теоретичні й практичні знання щодо технології виробництва молока, яловичини, свинини, продукції вівчарства, козівництва, птахівництва, рибництва, бджільництва, кролівництва, хутрового звірівництва та використання коней у народному господарстві.
Категорія: Технологія товарознавство харчових продуктів | Додав: setyanin | Теги: Технологія виробництва, продукції тваринництва
Переглядів: 3908 | Завантажень: 14461 | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2014
Створити сайт безкоштовно