Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
П`ятниця, 29.03.2024
Все про тил
Форма входу
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » 2010 » Липень » 23 » Тилове забезпечення польових занять
00:11
Тилове забезпечення польових занять
   Польові навчання (заняття)  є важливим елементом в підготовці військ до виконання завдань за призначенням. Надають можливість випробувати вірність теоретичних положень на практиці, в полі. Проходять вони,  як правило в навчальних центрах (таборах).
     Підтримання у справному стані казармено-житлового, складського та іншого фонду, об`єктів військової торгівлі, систем опалення, електропостачання, водопроводу та каналізації, а також тимчасових споруд є обов`язком начальника полігону. Ремонт постійних та тимчасових об`єктів полігону покладається на одного з командирів частин. Будівельні матеріали, які потрібні для проведення ремонтних робіт на полігоні, включаються у заявку, яка подається у встановлені строки начальнику квартирно-експлуатаційної частини району (гарнізону), а необхідні кошти для вказаних потреб включаються у річний кошторис-заявку, що подається у фінансовий орган та начальнику квартирно-експлуатаційної частини району (гарнізону). Ремонтно-будівельні роботи на полігоні при його підготовці проводяться, як правило, господарським способом силами військової частини під контролем посадових осіб полігону і технічним керівництвом інженерно-технічного персоналу квартирно-експлуатаційної служби. Перед виходом на полігон військова частина висилає до начальника полігону свого представника для прийому казармено-житлового, складського та інших фондів і розподілу їх між підрозділами. Перед виходом на полігон, який не має постійних будівель та споруд, заздалегідь розробляється схема розташування та благоустрою табору.
Переглядів: 1958 | Додав: setyanin | Теги: служб тилу, навчання, служби тилу, технічні засоби, полігон, тилове забезпечення, озброєння, військова техніка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024