Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Середа, 26.04.2017
Все про тил
Форма входу
Категорії
Польові технічні засоби [17]
Польові ремонтні засоби [2]
Технологічне обладнання їдалень військових частин [5]
Холодильне обладнання їдалень і продовольчих складів [3]
(шафи і камери холодильні, побутові холодильники, вітрини-прилавки, холодильні агрегати та інше)
Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів [7]
(хлібопекарські печі, тістозамішувальні, тісторозподільні і тістоокруглювальні машини, просіювачі, солерозчинники, цукророзчинники та інше)
Ваговимірювальні прилади [4]
(ваги настільні, товарні, гирі та інше)
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Технічні описи

Всього матеріалів в каталозі: 38
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 4 »

Піч для випікання хліба ПХП-0,4    Переносна хлібопекарська піч ПХП-0,4 призначена для випікання пшеничного, житньо-пшеничного, і житнього хліба в польових умовах. За конструкцією ПХП-0,4 відноситься до печей безперервної дії з канальним обігрівом пекарної камери. Піч складається з каркаса, вогнища, димової труби, водогрійного бака і пекарної камери для розміщення хлібопекарських форм (рис. 1).
    Піч ПХП-0,4 може опалюватися як твердим паливом (дрова), так і рідким – (гас, дизельне пальне). Для згоряння рідкого палива печі надається або паливна колонка КТ-24, або спеціальний пристрій (рис. 2), який складається з газоутворюючої форсунки, паливної колонки з двома паливними резервуарами (ємність кожного резервуара 24 л), з ручним насосом і паливопроводом. Форсунка КГФ-4М ( або ФК-02) працює за принципом випаровування палива в трубках випарника і горіння його у вигляді факела. Труби випарника для збільшення випаровування заповнені металічними стрижнями з дроту.
    Піч ПХП-0,4 серійно випускається 111 воєнним заводом м. Брянськ (Росія). Завод-виробник (111 в/з) здійснює виготовлення і постачання печі замовнику у чотирьох модифікаціях:
1) ПХП-0,4 (повна комплектація, переносна піч з наметом УСТ-56) - саме про неї Ви зараз читаєте на цьому сайті.
2)
ПХП-0,4д (не комплектується наметом УСТ-56 і слугує для використання у стаціонарних умовах (д - удома)).
3)
ПХП-0,4г (комплектується газовим пальником для спалювання природнього газу).
4) ПХБ-0,4 (причіпний хлібопекарний блок, ПХП-0,4 встановлена у кузові-фургоні КП-2 на шасі причепа
2-ПН-2).
технічні засоби польового хлібопечення | Переглядів: 3494 | Додав: setyanin | Дата: 11.04.2012 | Коментарі (0)

Піч для випікання хліба ХПІ-6    Переносна піч для випікання хліба ХПІ-6 (рос. - Печь хлебопекарная переносная ХПИ-6) призначена для випічки хліба в польових умовах. У розгорнутому положенні піч хлібопекарська  ХПІ-6 забезпечує виконання технологічних процесів по випічці хліба у різних умовах, зокрема, може бути встановлена під навісом, в наметі, в кузові транспорту. Піч забезпечена ніжками у вигляді двох полозів і чотирма втопленими ручками для перенесення.
    Переносна піч для випікання хліба ХПІ-6 (рис. 1) за конструкцією відноситься до печей безперервної дії з канальним обігрівом пекарної камери. Піч складається з вогнища, пекарної камери, димової труби, водогрійного бака (водонагрівача) і висувної рами (поду) для розміщення хлібопекарських форм. Водонагрівач, що входить в комплект печі  знімний, "самоварного" типу, коробчатої форми. Матеріал водонагрівача - листова нержавіюча сталь. На верхній площині водонагрівач має горловину з кришкою для заливання холодної води, а на бічній стінці - кран відбору кип'яченої або гарячої води.
технічні засоби польового хлібопечення | Переглядів: 3620 | Додав: setyanin | Дата: 10.04.2012 | Коментарі (0)

Переносна малолітражна кухня МК-30    Переносні малолітражні кухні МК-30 призначені для приготування їжі з двох страв в польових умовах, а також в залізничних вагонах і на судах при перевезеннях особового складу військових підрозділів.
    Кухня МК-30 працює як на рідкому, так і на твердому паливі. Казани переносної кухні МК-30 за способом обігріву можна розділити, так само як і в кухні причіпній КП-130 на дві групи: з безпосереднім (прямим) і непрямим обігрівом. Казан для другої страви МК-30 виконаний з подвійними стінками, таким чином, це казан з непрямим обігрівом і використовується він, як правило, для приготування других страв, а обігрів цього казана ведеться через проміжний теплоносій.
    БУДОВА КУХНІ МК-30
   Кухня МК-30 (мал. 1) в основному має аналогічну будову і комплектність з кухнею очажною КО-75 і відрізняється від неї за показниками технічної характеристики і конструктивним виконанням.
    Кухня МК-30 складається з теплового блоку і паливної системи. У тепловий блок входять вогнище з димарем, казани для приготування І-ої і ІІ-ої страви. Казани першої і другої страв за зовнішніми габаритними розмірами неоднакові і у вогнищі можуть бути встановлені лише на своє місце. Обидва казани по периметру верхньої частини мають Г-образні борти, якими упираються в азбестове ущільнення, укладене в жолобки верхнього листу вогнища.

Кузов-контейнер ККПр3,5хМ    Кузови-контейнери продовольчі ККПр3,5хМ, ККПр3,5и призначені для підвезення і зберігання продовольства в охолодженому або замороженому вигляді. Випускається кузов-контейнер у двох модифікаціях: ККПр3,5хМ (внутрішній відсік - холодильний) і ККПр3,5и (внутрішній відсік - ізотермічний).
    Кузов-контейнер продовольчій ізотермічний ККПр3,5и немає холодильної установки і підтримує задану температуру у внутрішньому об’ємі за рахунок теплоізоляційних властивостей свого кузова. Базовий варіант іншого контейнера ККПр3,5хМ оснащується мультитемпературною холодильною установкою МАР-3 із холодопродуктивністю 1500 Вт. Холодильна установка МАР-3 здатна підтримувати температуру в корисному об'ємі контейнера від мінус 18°С до плюс 9°С при зовнішній температурі навколишнього середовища від мінус 40°С до плюс 40°С.
    Кузов-контейнер обох модифікацій (ККПр3,5хМ і ККПр3,5и) виготовляється відкритим акціонерним товариством "Шумерлінський завод спеціалізованих автомобілів", яке розташоване в м.Шумерля Чуваської Республіки (Російська Федерація) і використовується автономно або у складі мобільних комплексів різного призначення.

Казан паровий КПП-400    Казани стравоварильні парові КПП-100, КПП-160, КПП-250, КПП-400 призначені для приготування перших і других страв, гарнірів, соусів, киселів і інших страв. Нижня частина цих казанів є парогенератором до якого пара подається через парову магістраль з котелень. Казани стравоварильні парові КПП-100, КПП-160 і КПП-250, КПП-400 відносяться до стаціонарних неперекидних казанів, мають однакове конструктивне виконання і відрізняються лише по своїх габаритах і місткості.
    Технічні дані казанів для варки їжі парових приведені в табл. 1.
    Казан (мал. 1) є зварною конструкцією, що складається з варильної судини 5, зовнішнього корпусу 6, кришки 8 з противагою 15, облицювання 1, постаменту 11 і арматури.
    Замкнутий простір між варильною судиною і зовнішнім корпусом служить паровою сорочкою 3. Між облицюванням і корпусом укладена теплоізоляція 2. До нижньої частини корпусу приварений патрубок із замочним вентилем, призначений для підведення пари в парову сорочку. Приєднання казана до паропроводу з тиском, що вище ніж той, на який розрахована парова сорочка, здійснюється за допомогою редукційного клапана. У нижній частині сорочки змонтований продувальний кран 9, призначений для зливу конденсату перед початком роботи і видалення повітря з сорочки в період розігрівання казана.

теплове | Переглядів: 2089 | Додав: setyanin | Дата: 28.03.2012 | Коментарі (0)

Кухня МВК-50   Малогабаритна військова кухня МВК-50 призначена для приготування їжі з одної страви або кип'ятку в польових умовах підрозділам чисельністю до 25 чоловік, а також в залізничних вагонах і на судах при перевезеннях особового складу військових контингентів. МВК-50 працює тільки на твердому паливі (дрова, торф, вугілля).
   Кухня МВК-50 в основному має аналогічну будову з очажними кухнями, що працюють на твердому паливі (ОПК) і складається з тих же конструктивних елементів, але відрізняється від них технічними характеристиками і виконанням окремих деталей та складальних одиниць, зокрема:
- кухня змонтована на двох підставках зі смугової сталі;
- форма казана овальна, у зв'язку з чим і форма вогнища овальна;
- вогнище виготовлене з тонколистової сталі.

Плита ПП-40 в наметі УСТ-56    Плити переносні призначені для приготування їжі з двох-трьох перших і других страв в польових умовах. Технічна характеристика плит переносних приведена в табл. 1., а їх комплектність в табл. 2. Переносні плити є тепловими апаратами і по конструктивному оформленню їх можна підрозділити на суцільнометалеві нерозбірні, до них відносяться плити ПП-40 і ПП-1 і металеві розбірні РМП-52М, а за способом спалювання палива — на плити, що працюють як на рідкому, так і на твердому паливі (ПП-40), і плити, що працюють тільки на твердому паливі (ПП-1 і РМП-52М).
    Приготування їжі на плитах переносних можна вести тільки на місці (стоянці), причому плити ПП-40 і ПП-1 пристосовані для роботи в укритті, а плита РМП-52М — як в укритті, так і поза укриттям.
    Плита ПП-40 суцільнометалева, нерозбірна, складається з вогнища з димарем, жарильної поверхні, духовки, водонагрівача і паливної системи (мал. 1). Каркас плити виконаний зварним з труб прямокутного перетину, зовні фанерований звичайною листовою сталлю. Вертикальні стійки каркаса служать опорою для чавунного настилу плити, що має дві конфорки із знімними кільцями.

Котел КПЕ-60    Казани для приготування їжі електричні КПЕ-60, КПЕСМ-60 (КПЕ-40) призначені для приготування перших і других страв, гарнірів, соусів, киселів і інших страв. КПЕ-60, КПЕСМ-60 (КПЕ-40) відносяться до казанів з непрямим обігрівом, які складаються з варильної судини і корпусу, простір між якими є пароводяною сорочкою, що заповнюється до певного рівня водою. Таким чином, нижня частина цих казанів є парогенератором в якому розміщені трубчасті електронагрівачі (ТЕНи).
    Казани з непрямим обігрівом КПЕ-60 (КПЕ-40) забезпечуються регулюючою і запобіжною арматурою, оскільки працюють при підвищеному тиску в сорочці до 0,5 кгс/см2. Арматура цих казанів складається з манометра, крана рівня, наповнювальної воронки, подвійного запобіжного клапана.

    Наповнювальна воронка служить для заповнення парогенератора водою. Вона забезпечена замочним краном, фільтрувальною  сіткою і кришкою. Замочний кран наповнювальної воронки у цих казанів слугує також для випуску повітря з пароводяної сорочки.
    Електричні казани для варки їжі залежно від конструкції можуть бути такі, що перекидаються місткістю 40 і 60 л і стаціонарні місткістю 100, 160 і 250 л. Крім того, останнім часом в їдальні почали поступають казани секційні модульовані перекидні місткістю 60 л (КПЕСМ-60).

теплове | Переглядів: 3433 | Додав: setyanin | Дата: 25.03.2012 | Коментарі (0)

Мобильный пункт питания МПП-120   Мобільний пункт харчування (рос. – Мобильный пункт питания) МПП-120 призначений для приготування гарячої їжі з двох страв, кип’ятку для чаю і випічки хлібобулочних виробів в польових умовах особовому складу підрозділів чисельністю до 120 чоловік у три зміни в їдальні на 40 місць, що входить до його складу.
   Пункт харчування МПП-120 має достатній комплект устаткування і приладдя, столового посуду і інвентаря для проведення технологічних операцій по холодній обробці продуктів, приготуванню страв при тризмінному режимі приймання їжі, а також укладальних
і пакувальних засобів,  інструменту, приладдя та запасних частин. Компонування устаткування кухні забезпечує вільний доступ для обслуговування і дрібного ремонту, а також дотримання заходів безпеки, виробничої санітарії і гігієни.
   Мобільний пункт харчування МПП-120 виготовляється 111 воєнним заводом у м. Брянську Російської федерації. Мобільний пункт харчування МПП-120 розміщений у великотоннажному універсальному уніфікованому контейнері типорозміру 1СС по ГОСТ 18477-79 і встановлюється на причепі-контейнеровозі СЗАП-8357 А/11.


Кухня очажна КО-75   Кухня очажна КО-75 відноситься до класу кухонь переносних. Кухні очажні КО-75 призначені для приготування їжі з двох страв в польових умовах, а також в залізничних вагонах і на судах при перевезеннях особового складу військових підрозділів.
    КО-75 працює як на рідкому, так і на твердому паливі. Казан КО-75 для першої страви з безпосереднім обігрівом, а казан для приготування других страв в кухнях КО-75 з непрямим обігрівом, причому обігрів такого казана ведеться через проміжний теплоносій.
    Кухня змонтована на санчатах, виготовлених з труб або сталі круглого перетину, які служать для монтажу теплового блоку і для полегшення переміщення, розвороту в потрібному напрями при установці кухні на місцевості.
    Кухня КО-75 (мал. 1) складається з теплового блоку і паливної системи. У тепловий блок входять вогнище з димарем, казани для приготування першого і другого блюд,
духовка і водонагрівач.
    Вогнище кухні є металевим каркасом з кутової сталі, що фанероване з внутрішньої сторони сталевим листовим прокатом.



Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2017