Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Середа, 26.04.2017
Все про тил
Форма входу
Категорії
механічне [2]
(універсальні кухонні машини, машини для чищення картоплі, для нарізання овочів, шинкувальні машини, м’ясорубки, машини для формування і панірування котлет, хліборізки, рибочистки, збивальні машини, машини для миття посуду та інше)
теплове [3]
(плити, котли стравоварильні, сковороди і фритюрниці електричні, шафи жарові й пекарські, кип’ятильники та інше)
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Технічні описи » Технологічне обладнання їдалень військових частин

У розділі матеріалів: 5
Показано матеріалів: 1-5
Сторінки:

Казан паровий КПП-400    Казани стравоварильні парові КПП-100, КПП-160, КПП-250, КПП-400 призначені для приготування перших і других страв, гарнірів, соусів, киселів і інших страв. Нижня частина цих казанів є парогенератором до якого пара подається через парову магістраль з котелень. Казани стравоварильні парові КПП-100, КПП-160 і КПП-250, КПП-400 відносяться до стаціонарних неперекидних казанів, мають однакове конструктивне виконання і відрізняються лише по своїх габаритах і місткості.
    Технічні дані казанів для варки їжі парових приведені в табл. 1.
    Казан (мал. 1) є зварною конструкцією, що складається з варильної судини 5, зовнішнього корпусу 6, кришки 8 з противагою 15, облицювання 1, постаменту 11 і арматури.
    Замкнутий простір між варильною судиною і зовнішнім корпусом служить паровою сорочкою 3. Між облицюванням і корпусом укладена теплоізоляція 2. До нижньої частини корпусу приварений патрубок із замочним вентилем, призначений для підведення пари в парову сорочку. Приєднання казана до паропроводу з тиском, що вище ніж той, на який розрахована парова сорочка, здійснюється за допомогою редукційного клапана. У нижній частині сорочки змонтований продувальний кран 9, призначений для зливу конденсату перед початком роботи і видалення повітря з сорочки в період розігрівання казана.

теплове | Переглядів: 2090 | Додав: setyanin | Дата: 28.03.2012 | Коментарі (0)

Котел КПЕ-60    Казани для приготування їжі електричні КПЕ-60, КПЕСМ-60 (КПЕ-40) призначені для приготування перших і других страв, гарнірів, соусів, киселів і інших страв. КПЕ-60, КПЕСМ-60 (КПЕ-40) відносяться до казанів з непрямим обігрівом, які складаються з варильної судини і корпусу, простір між якими є пароводяною сорочкою, що заповнюється до певного рівня водою. Таким чином, нижня частина цих казанів є парогенератором в якому розміщені трубчасті електронагрівачі (ТЕНи).
    Казани з непрямим обігрівом КПЕ-60 (КПЕ-40) забезпечуються регулюючою і запобіжною арматурою, оскільки працюють при підвищеному тиску в сорочці до 0,5 кгс/см2. Арматура цих казанів складається з манометра, крана рівня, наповнювальної воронки, подвійного запобіжного клапана.

    Наповнювальна воронка служить для заповнення парогенератора водою. Вона забезпечена замочним краном, фільтрувальною  сіткою і кришкою. Замочний кран наповнювальної воронки у цих казанів слугує також для випуску повітря з пароводяної сорочки.
    Електричні казани для варки їжі залежно від конструкції можуть бути такі, що перекидаються місткістю 40 і 60 л і стаціонарні місткістю 100, 160 і 250 л. Крім того, останнім часом в їдальні почали поступають казани секційні модульовані перекидні місткістю 60 л (КПЕСМ-60).

теплове | Переглядів: 3434 | Додав: setyanin | Дата: 25.03.2012 | Коментарі (0)

Механічне устаткування    Механічне устаткування призначається для первинної обробки продуктів: миття, очищення, подрібнення, збивання, перемішування, формування і т. д.
    Залежно від призначення і виду оброблюваних продуктів механічне устаткування ділиться на декілька груп:
    універсальні кухонні машини з комплектом змінних механізмів, що виконують різні види технологічних операцій;
    машини для обробки овочів - очисні, різальні, протиральні і т. д.;
    машини для обробки м'яса і риби - м'ясорубки, котлетні автомати, пристосування для очищення риби і др.;
    машини для приготування тіста і збивання сумішей – збивачки, тістоміси, тісторозкаточні;
    машини для нарізки хліба і вершкового масла - хліборізки, масло дільники;
    машини для миття посуду періодичної і безперервної дії;
   сатураторні установки і автомати-сатуратори наливні, автосатуратори, автомати для приготування і видачі води.
механічне | Переглядів: 8539 | Додав: setyanin | Дата: 11.03.2012 | Коментарі (0)

Овочерізка    Якість їжі, що готується, в їдальнях військових частин багато в чому залежить від їх оснащеності технологічним і холодильним устаткуванням і його технічного стану.
    Ефективне використання і правильна експлуатація устаткування є неодмінною умовою підвищення продуктивності праці, поліпшення якості обробки продуктів і приготування їжі, а також зростання культури роботи їдалень.
    До устаткування їдалень військових частин (мал. 1) відносяться:
    а) технологічне устаткування:
    - механічне устаткування (універсальні кухонні машини, картоплечистки, овочерізки, м'ясорубки, хліборізки, машини посудомийні і ін.);
    - теплове устаткування (плити, казани для варки їжі, кип'ятильники, електрошафи і ін.);
    б) холодильне устаткування (камери і шафи холодильні, холодильники побутові і ін.).
механічне | Переглядів: 3366 | Додав: setyanin | Дата: 02.03.2012 | Коментарі (0)

ПальникТеплове устаткування їдалень призначене для доведення кулінарних виробів до готовності, розігрівання  і підтримки їх необхідної температури.
По технологічному призначенню теплове устаткування підрозділяється на універсальне і спеціалізоване. До універсального устаткування відносяться плити, оскільки на них можна здійснювати всі способи теплової обробки харчових продуктів. Спеціалізоване устаткування підрозділяється на варильне, жарильне і допоміжне. До варильного устаткування відносяться казани і автоклави, до жарильного - сковороди, фритюрниці, жарильні і пекарні шафи, до допоміжного - марміти, кип'ятильники і так далі.
Залежно від способу обігріву теплове устаткування підрозділяється на устаткування з контактним, безпосереднім і непрямим обігрівом. У устаткування з контактним обігрівом продукт безпосередньо стикається з теплоносієм.
теплове | Переглядів: 5532 | Додав: setyanin | Дата: 08.02.2012 | Коментарі (0)

Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2017