Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається
Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини.
Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Печі
хлібопекарні кондитерські модульні МХПКМ призначені для випічки
кондитерських (галети, печиво цукрове, вівсяне) і інших дрібних виробів
на металевих перфорованих лотках розміром (630х290 мм). Конструктивно
трохи відрізняються від них печі хлібопекарні кондитерські модульні
МХПКМ ПСТ в основі транспортної стрічки яких лежить полотно сітчастого
транспортера (ПСТ) ширина якого складає
640мм. Піч
МХПКМ виготовлена з урахуванням експлуатації в приміщеннях з
температурою повітря від 10 до 35 °С і відносною вологістю не більше
85%. Керування роботою печі ведеться з щита управління, що змонтований з
правої сторони від приймального столу та завантажувального отвору
пекарної камери. Для контролю за температурою повітря у середині
пекарної камери піч оснащена електронним
термометром.
Піч МХПКМ може складатися з декількох пекарних модулів, що
сполучених між собою і утворюють прохідний тунель, через який рухається
конвеєр (ланцюги з упорами). Кількість пекарних модулів визначає
модифікацію печі, так піч МХПКМ-5 відповідно має 5 таких модулів. На вході
тунелю встановлений подавальний стіл з натягачем для ланцюгів і
напрямних для технологічних лотків. На виході з тунелю встановлений
приймальний стіл, в якому розміщений приводний механізм конвеєра і
електричний силовий блок. У кожній пекарній камері є витяжний патрубок,
який сполучений з витяжним зондом, що встановлений на приймальному
столі. Температурний режим в пекарних камерах створюється за
допомогою трубчастих електричних нагрівачів (ТЕНів), розташованих згори і
знизу. Загальна потужність ТЕНів у кожному пекарному модулі дорівнює 8
КВт. Піч має теплоізоляцію навколо пекарних камер, що забезпечує
зменшення тепловтрат і енерговитрат при роботі. Обшивка печі виконана з
панелей, що забезпечують легкодоступне обслуговування усіх механізмів
печі.
Характеристики печей кондитерських конвеєрних МХПКМ
Характеристики печі кондитерської конвеєрної з використанням полотна сітчастого транспортерного (МХПКМ ПСТ)