Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Вівторок, 16.04.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
Польові технічні засоби [17]
Польові ремонтні засоби [2]
Технологічне обладнання їдалень військових частин [5]
Холодильне обладнання їдалень і продовольчих складів [3]
(шафи і камери холодильні, побутові холодильники, вітрини-прилавки, холодильні агрегати та інше)
Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів [7]
(хлібопекарські печі, тістозамішувальні, тісторозподільні і тістоокруглювальні машини, просіювачі, солерозчинники, цукророзчинники та інше)
Ваговимірювальні прилади [4]
(ваги настільні, товарні, гирі та інше)
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Технічні описи » Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів

Піч хлібопекарна ротаційна БПР-Е1
Піч ротаційна БПР-Е1Піч БПР- Е1 електрична, ротаційного типу призначена для випічки хлібобулочних виробів, хліба формового і череневого з пшеничного і житнього борошна, кондитерських виробів, у тому числі бісквітів і безе, в умовах інтенсивної експлуатації на підприємствах хлібопекарської промисловості і в цехах стаціонарних хлібозаводів та пекарень. Виготовляється підприємством Укоопспілки "Броварський завод торговельного машинобудування” і поставляється в трьох виконаннях:
1. Базовий варіант (полімерне покриття зовнішніх поверхонь).
2. Фасад з нержавіючий стали, інша поверхня - полімерне покриття.
3. Зовнішнє покриття - нержавіюча сталь.

У усіх виконаннях пекарна камера виготовляється з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь не псується, не піддається корозії і не іржавіє так легко як звичайна сталь. Це корозійностійка сталь, яка в металургії визначена як залізовуглецевий сплав з невеликим вмістом хрому. Високий опір окисленню на повітрі і при температурі довкілля зазвичай досягається додаванням хрому більше 12 %. Хром формує пасивний шар з оксиду хрому(Cr2O3) при контакті з киснем. Шар занадто тонкий щоб бути видимим, але виділяється металевим блиском. Саме цей шар захищає металеві поверхні ротаційної печі від дії корозійного впливу води, повітря і високої температури. Навіть, коли поверхня подряпана, цей шар швидко відновлюється.

Базовий варіант БПР-Е1 (полімерне покриття корпусу)Пекарна камера ізольована від облицювальних листів теплоізоляційним матеріалом. Отвір камери з лицевої сторони щільно закривається дверцями, що відкидаються на петлях вправо. Двері оснащені оглядовим вікном, що дозволяє здійснювати візуальний контроль за процесом випікання хлібобулочних виробів.  Щільність закривання забезпечується дверною ручкою-засувкою. В поцесі випікання забезпечується інтенсивне парозволоження. Для видалення пари з камери, що утворюється в процесі роботи, в пекарній камері є вентиляційний отвір. Внутрі пекарної камери встановлені трубчасті електронагрівачі загальною потужністю 44,5 кВт. Для спостереження за роботою тенів піч має сигнальні лампочки. Якщо лампочка горить, нагрівачі включені.
Електрокомутаційні дроти і всі прилади управління (магнітні пускачі, терморегулятор і сигнальні лампочки) змонтовані в спеціальному кожусі, поміщеному на лівій стороні шафи.
Піч БПР-Е1 встановлюється в приміщенні з вологістю повітря не більше 70% і заземляється. Розподільний щиток з пусковою і захисною апаратурою вмонтовується на лівій стінці шафи або в безпосередній близькості від неї.

Щодня перед включенням печі БПР-Е1 необхідно перевіряти справність її приладів управління і заземлення. Після цього терморегулятором встановлюється необхідна для роботи температура і пекарна камера включається на максимальну потужність. Після досягнення робочої температури 210ºC- 270ºC пакетні перемикачі встановлюються на нижчий ступінь потужності і камери завантажуються деками з виробами.
Шафа постійно повинна утримуватися в чистоті. Зовнішню її поверхню слід щодня протирати злегка вологою тканиною. Періодично шафу необхідно мити з милом, а потім протирати досуха.

Зовнішнє покриття печі БПР-Е1 - нержавіюча стальТехнічні характеристики печі хлібопекарної
ротаційної БПР-Е1

Продуктивність випічки :
по хлібу череневому з вагою буханця 0,9 кг – 120 кг/год.
Встановлена питома потужність 44,5 кВт.
Напруга (змінна, трьохфазна) 380В.
Діапазон регулювання температури від 0 до 350ºC.
Габаритні розміри, мм
Довжина       2000;
Ширина        1650;
Висота          2300;
Вага             1115 кг.


ВІЗОК СТЕЛАЖНИЙ
Призначений для утримання кондитерських листів (дек) наповнених напівфабрикатами з тіста та їх транспортування з подальшою установкою в піч БПР-Е1 або шафу розстійну БШР-18 (виробляється підприємством Укоопспілки "Броварський завод торговельного машинобудування”).
Технічні характеристики візка
Максимальна кількість на одному візку дек - 26 шт.
Максимальна площа дек на одному візку - 9 кв.м.
Відстань між напрямними 62 мм.
Довжина       660;
Ширина         615;
Висота          2000;
Вага             38 кг.
       ЛИСТ КОНДИТЕРСЬКИЙ (ДЕКО)
Кількість дек на візку 26 шт.
Розміри кожного дека 650х530х20мм.
Можливе виготовлення дек з нержавіючої сталі.

Кондитерський лист

Візок стелажний для печі БПР-Е1







Джерело: http://www.brovary.com.ua/torgmash/price.html
Категорія: Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів | Додав: setyanin (05.02.2012)
Переглядів: 4267 | Теги: хлібопечення, піч ротаційна, технічний опис, Інструкція, випікання хлібу, печі хлібопекарні, піч, БПР-Е1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024