Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Понеділок, 25.09.2017
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 175
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники » Технологія товарознавство харчових продуктів

Наказ Міністра оборони України від 23.05.2011 №277
[ Викачати з сервера (104.0Kb) ] 10.05.2012, 19:36
Наказ МОУ №277    Наказ Міністра оборони України від 23.05.2011 №277 "Про затвердження Методики розрахунку потреби в обслуговуючому персоналі їдалень військових частин Збройних Сил України".
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 104 Кб.

    Методика розрахунку потреби в обслуговуючому персоналі їдалень військових частин Збройних Сил України визначає порядок розрахунку середньої кількості особового складу, що харчується протягом року. Розрахунок утримання обслуговуючого персоналу для солдатських (матроських) їдалень (додаток 1 до цієї Методики), Розрахунок утримання обслуговуючого персоналу для курсантських їдалень (додаток 2 до цієї Методики) та Розрахунок утримання обслуговуючою персоналу для льотних (льотно-технічних, інженерно-технічних) їдалень (додаток З до цієї Методики) за штатними розписами.
    Під час складання штатного розпису командир військової частини керується цією Методикою та встановлює чисельність обслуговуючого персоналу їдалень з відповідними посадами в межах чисельності військової частини, враховуючи фонд заробітної плати.
Категорія: Технологія товарознавство харчових продуктів | Додав: setyanin | Теги: методика розрахунку, наказ, МОУ, персонал їдалень військових частин
Переглядів: 2160 | Завантажень: 2890 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1  
Скасовано наказом МОУ від 31.03.2016 №174 "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Міністерства оборони України". Станом на сьогодні наказ на заміну скасованого відсутній.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2017