Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Четвер, 21.11.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники » Технологія товарознавство харчових продуктів

Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія - підручник
[ Викачати з сервера (8.93 Mb) ] 17.09.2010, 23:42
Підручник "Кулінарія"Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. — К.: Вища школа, 1992. – 269 с.
Формат файлу - *.pdf
 
У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини.

Розділ І. Кулінарна обробка сировини (3 глави)
Глава 1. Обробка овочів і грибів
Глава 2. Обробка риби
Глава 3. Обробка м'яса і м'ясопродуктів,сільськогосподарської птиці і пернатої дичини
Розділ II. Теплова кулінарна обробка.Приготування і подавання страв (12 глав)
Глава 1.Теплова кулінарна обробка продуктів
Глава 2. Супи
Глава 3. Соуси
Глава 4. Страви і гарніри із круп, бобових і макаронних виробів
Глава 5. Страви і гарніри з овочів
Глава 6. Страви з риби
Глава 7. М'ясні гарячі страви
Глава 8. Страви з яєць і сиру
Глава 9. Холодні страви і закуски
Глава 10. Солодкі страви і напої
Глава 11. Тісто і вироби з нього
Глава 12. Основи лікувального харчування
Категорія: Технологія товарознавство харчових продуктів | Додав: setyanin | Теги: кулінарія, овочі, риба, М'ясо, тісто, страви з м'яса, кулінарна обробка
Переглядів: 14722 | Завантажень: 8947 | Коментарі: 7 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 7
7 Олександр  
0
Зайшов щоб подивитись може у Вас нормально відскановано, але і тут той самий файл. На превеликий жаль, розпізнавання тексту - таке собі. От наприклад, (див. нижче) - скільки саме там оцту, зе-о-кома-один? а яєць, одна-якась? І там такого ще багато. Хоча, не тільки не маю особистих претензій, навпаки, дуже вдячний, за сайт в цілому. З повагою.

Салат Дністер *
Капуста білоголова свіжа — 694,
оцет 9%-й — ЗО,1
цукор — 10, ковбаса
копчена—154, горошок зелений консервований—154, цибуля ріпчаста—
60 або цибуля зелена — 63, соус майонез— 150, перець чорний — 0,01, яйця — 1 '/-і шт. В и х і д — 1000.
Підготовлену білоголову капусту нашаткувати, прогріти з оцтом, сіллю, охолодити і заправити цукром. Потім з'єд215
мати з частиною ковбаси, нарізаної маленькими кубиками, зеленим горошком,
нашаткованою цибулею, заправити соусом майонез і перцем.
Перед подаванням салат оформити
вареними яйцями, ковбасою, зеленню.

6 катерина  
0
хорошо!

5 hristinaz  
0
lfqnt

3 наталі  
0
А скачати не вдається!!!

4 setyanin  
0
Усе ж працює. У верхній частині знайдіть словосполучення
Викачати з сервера (8.93Mb) . І буде нам щастя! smile
В якості браузера бажано використовувати Mozila Firefox 4.

2 Сергей  
0
Здесь можно только скачать. Приобрести книгу можно в магазине

1 Bubblegummy  
0
скажите,пожалуйста, а как можно приобрести книгу?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024