Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
П`ятниця, 26.04.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
технічні засоби для приготування і транспортування їжі в польових умовах [11]
(кухні автомобільні, причіпні, переносні, газові, кухні-їдальні пересувні, плити причіпні і переносні, їдальні автомобільні й причіпні, кип’ятильники переносні, термоси, термоси-ящики та інше)
технічні засоби польового хлібопечення [2]
(хлібопекарні блоки автомобільні і причіпні, хлібопекарні печі причіпні й переносні, агрегати тістовиготовлення причіпні, машини просіювальні, тісторозподільні й тістоформувальні переносні та інше)
технічні засоби підвезення продовольства й води [3]
(авторефрижератори, причепи-рефрижератори, автофургони і причепи-фургони хлібні, ізотермічні і комбіновані, причепи-склади, причепи-контейнери, автоводоцистерни, причепи-цистерни для води, цистерни переносні для води та інше)
технічні засоби переробки продовольства і худоби в польових умовах [1]
млини, крупорушки, м’ясо-пункти причіпні, установки макаронні та інше)
польові холодильні засоби [0]
(причіпні холодильні машини, розбірні холодильні камери та інше)
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Технічні описи » Польові технічні засоби » технічні засоби для приготування і транспортування їжі в польових умовах

Мобільний пункт харчування МПП-120
   Мобільний пункт харчування (рос. – Мобильный пункт питания) МПП-120 призначений для приготування гарячої їжі з двох страв, кип’ятку для чаю і випічки хлібобулочних виробів в польових умовах особовому складу підрозділів чисельністю до 120 чоловік у три зміни в їдальні на 40 місць, що входить до його складу.
   Пункт харчування МПП-120 має достатній комплект устаткування і приладдя, столового посуду і інвентаря для проведення технологічних операцій по холодній обробці продуктів, приготуванню страв при тризмінному режимі приймання їжі, а також укладальних
і пакувальних засобів,  інструменту, приладдя та запасних частин. Компонування устаткування кухні забезпечує вільний доступ для обслуговування і дрібного ремонту, а також дотримання заходів безпеки, виробничої санітарії і гігієни.
   Мобільний пункт харчування МПП-120 виготовляється 111 воєнним заводом у м. Брянську Російської федерації. Мобільний пункт харчування МПП-120 розміщений у великотоннажному універсальному уніфікованому контейнері типорозміру 1СС по ГОСТ 18477-79 і встановлюється на причепі-контейнеровозі СЗАП-8357 А/11.
  Окрім контейнера з кухонним і складським устаткуванням до складу пункту харчування входять: їдальня наметового типу з устаткуванням для приймання їжі, яка опалюється двома опалювачами ОВ-65В; кип'ятильник ПНК-2 з паливною колонкою КТ-24; дизельний електроагрегат «Вепр» АДП 6,5/3,2-Т400/300 ВЯ-Б; універсальна кухонна машина УКМ-0,7; насос ручної РПН 1,3/30; морозильник «Смоленськ».
Універсальний контейнер 1СС

Рис.1. Універсальний контейнер 1СС

 
 Усередині контейнер розділений перегородкою з розсувними дверима, що утворює два окремі приміщення:
    - кухню для приготування їжі і випічки хліба;
    - склад для перевезення намету, устаткування їдальні і приладдя.
 Кухня мобільного пункту харчування забезпечує стійку роботу:
    а) при висоті над рівнем моря до 3000 м;
    б) при температурі довкілля від - 30 до +40 ºС.
Рис.2. Схема розгортання елементів мобільного пункту харчування на місцевості

Конструкція пункту харчування забезпечує:
  -захист від атмосферних опадів (дощу, снігу, граду і тому подібне);
  -захист від температурних коливань;
  -можливість світломаскування;
  -вентиляцію і освітлення.
Теплове обладнання МПП-120
Фото.2. Тепловий блок МПП-120

Вепр АДП 6,5/3,2 - T400/230 ВЯ-Б
Фото. 3. Роботу МПП-120 забезпечує електростанція "Вепр" АДП 6,5/3,2 - T400/230 ВЯ-Б
  Вентиляція контейнера пункту харчування забезпечує видалення газів і пари при роботі теплових апаратів через вікна, що відкриваються, і люки.
   Освітлення усередині контейнера пункту харчування на робочих місцях:
   - природне - через вікна, не менше 100 люкс в денний час доби;
   - штучне - із застосуванням електросвітильників, встановлених в контейнері, не менше 75 люкс і від гасового ліхтаря, не менше 3...5 люкс на горизонтальній площині при висоті 1 м над підлогою на відстані 0,5 м від корпусу контейнера.
Електропостачання пункту харчування, універсальної кухонної машини, освітлення, опалювача, морозильника, сигналізації, і інших встановлюваних споживачів електроенергії можуть здійснюватися від зовнішньої мережі змінного струму, електроагрегату, від двох акумуляторних батарей, підключених до контейнера.

До складу кухні входить:

   а) теплове устаткування;
   б) система паливна;
   в) система водопостачання;
   г) допоміжне устаткування;
Теплове устаткування кухні монтується усередині контейнера.
Теплове устаткування кухні забезпечує:
  - приготування їжі з двох страв, кип’ятку і випічку хліба;
  -приготування гарячої води для технологічних потреб (миття посуду, кухонного обладнання, котлів і тому подібне);
 -відведення води з котла першого, другої страви через крани;
 -відведення пари від котлів назовні контейнера через систему паровідводів при закритих кришках котлів;
 -очищення вогнищ, котлів і димарів від сажі і технічне обслуговування в польових умовах.

Система паливна забезпечує:
  -роботу форсунок не менше семи годин без дозаправки системи паливом;
  -подачу палива до форсунок по паливопроводам під тиском 0,05-0,2МПа (0,5-2,0 кгс/см2);
  -аварійне скидання тиску;
  -очищення палива, що поступає до форсунок;
  -заливання палива;
  -контроль за рівнем палива у баках;
  -технічне обслуговування в польових умовах.
Їдальня в наметі на 40 місць
Фото. 4. Їдальня каркасного типу столешниці столів кріпляться до вертикальних стійок
Система водопостачання забезпечує:
  - можливість наповнення і короткочасного зберігання води у баках, котлах і водонагрівачі;
  - можливість подачі води від бака у водонагрівач;
  - можливість подачі води від водонагрівача до ванни для миття посуду;
  - контроль за рівнем води у баку і водонагрівачі;
  - можливість зливу води з бака і водонагрівача самопливно;
  -технічне обслуговування системи в польових умовах.
   Електроустаткування забезпечує освітлення контейнера і роботу устаткування від електроагрега і зовнішніх джерел.
   До складу електроустаткування входять:
  - джерела живлення (дві акумуляторні батареї 6СТ-75);
  -система освітлення і світломаскування;
  -опалювальна установка.
   Їдальня пункту харчування є наметом з тамбуром на розбірній основі (каркасі), що примикає в розгорнутому положенні до контейнера, і забезпечена гірляндою з чотирьох світильників та двома опалювальними установками.


Технічні характеристики електростанції Вепр АДП 6,5/3,2-T400/230 ВЯ-Б

Номінальна потужність, кВт3.2 кВт (1 фаза) / 6.5 кВт (3 фази)
Максимальна потужність, кВт, не більше3.5 кВт (1 фаза) / 7.2 кВт (3 фази)
Сила струму, А13.5 А
Тип генераторатрифазний, щітковий компаунд
Двигун4-х тактний, дизельний
- марка двигунаYanmar L100AE
- кількість циліндріводноциліндровий
- вид охолодженняз повітряним охолодженням
Старт двигунаручний стартер
Паливний бак, л12.5 л
Вид паливадизельне
Витрата палива, л/год.1.83 л/год.
Питома витрата палива, г/кВт*год.250 г/кВт*год.
Час роботи без дозаправки, год.6.8 годин
Напруга, В230/400 В
Габарити820х550х700 мм
Вага93 кг

   Зовні їдальні встановлюється кип'ятильник переносний ПНК-2-01 з колонкою паливної КТ-24, працюючий на дизельному паливі.
   До складу їдальні входять:
  - намет каркасного типу;
  - столешниці для їжі;
  - система опалювання приміщення (два опалювача ОВ-65В);
  - світильники для освітлення приміщення (чотири світильники).
   У похідному положенні, при транспортуванні, складові частини і комплектуючі їдальні укладаються і закріплюються в складі корпусу.
   Допоміжне устаткування кухні пункту харчування забезпечує:
   - можливість розміщення і зберігання продовольства у розмірі однієї сутодачи;
   - можливість розміщення комплектів запасних виробів і приладдя (ЗІП), кухонного інвентарю і приладдя кухні, спецодягу і зброї в спеціально відведених місцях.

Технічні характеристики мобільного пункту харчування МПП-120

Основні параметри і розміри пункту харчування МПП-120Значення показника
Кількість тих, що харчуються, чол.120 у 3 зміни
Кількість місць їжі (в їдальні)40
Кількість обслуговуючого персоналу, (включаючи водія), чол.3
Час розгортання пункту харчування в робоче положення (без заправки водою і паливом), хв.60
Час згортання пункту харчування в похідне положення, хв.35
Режим харчуваннятриразовий
Запаси, що возяться :
- води, л.865
- палива (включаючи дві каністри по 20 л.), л.94
Кількість теплових блоків, шт.2
Місткість, повна/корисна, л.:
- котла для першої страви133/110
- котла для другої страви (4 котли по 17л.)68/60
- котла для третьої страви80/70
- паливних баків54
Час нагріву води в об'ємі корисної місткості від 10°С до кипіння на дизельному паливі, хв.:
- у котлі для перших страв60- 70
- у котлі для других страв100- 120
- у котлі для третіх страв100- 110
Час нагріву води в об'ємі корисної місткості котлів від 10°С до кипіння на твердому паливі, хв.:
- у котлі для першої страви65- 70
- у котлі для третьої страви80- 85
Робоча температура пекарних камер при випічці хліба, °С200- 240
Час розпалювання форсунок, хв.8- 10
Витрата палива на кухню, кг/ч :
- дизельного8
- дров вологістю 30%20- 25
Робочий тиск в паливній системі, МПа (кг/см2)0,05- 0,2 (0,5- 2,0)
Кількість пекарних камер, шт.2
Кількість хлібопекарських форм, що одночасно знаходяться в пекарних камерах, шт.24
Кількість хлібопекарських форм, що одночасно знаходяться в розстійній камері, шт.24
Час виходу на режим випічки хліба :
- на дизельному паливі, хв.23- 29
- на дровах, хв.19- 22
Температура в розстійній камері, °С30- 40
Температура в контейнері при випічці хліба, °С30- 35
Маса хліба, що випікається, за один подооберт, кг:
- з борошна житнього (маса буханця 1,7 кг)40,8
- з борошна пшеничного (маса буханця 1,2 кг)28,8
Тривалість подооберта випічки хліба, мін60- 70
Джерела електроенергії :
- від зовнішньої мережі змінного струму напругою, В380/220,24
- від акумуляторних батарей, В24
- від електроагрегату, ВМаксимально споживана потужність, кВт380/2206,5
Тип модулів пункту харчування :
- контейнер для приготування їжі і випічки хлібаКонтейнер 1СС ГОСТ 18477-79, цільно­метале­вий з теплоізоляцією
- їдальня для приймання їжіНаметового типу на каркасній основі
- транспортний засібПричіп-контейнеровоз СЗАП- 8357А/11
Час заповнення системи водопостачання
ручним насосом РПН- 1,3/20 (2 чол.), хв:35
Час зливу води, мін:30
Висота теплових блоків, мм:
- для першого і другої страви1200
- для випічки хліба1414
Висота робочих столів, мм850
Ширина проходу між столами, мм900
Внутрішні розміри контейнера, мм:
- довжина5897
- ширина2340
- висота2390
Габаритні розміри пункту харчування в похідному / робочому положенні, мм:
- довжина8260/12540
- ширина2480/6330
- висота4100/4085
Маса пункту харчування в похідному положенні (без заправки водою і паливом), кг5900
Маса пункту харчування в похідному положенні на причепі, кг9400
Способи транспортування
- автомобільним тягачем
- залізничним транспортом
- водним транспортом
Вписуваність в габарит по ГОСТ 9238-8302- ВМ
Показники надійності і довговічності:
- середній ресурс напрацювання, годин400
- середній термін збережуваності, не менше, років12
- середній ресурс напрацювання до середнього ремонту, годин2500
- середній ресурс напрацювання до капітального ремонту, годин5000

 
Комплектність пункту харчування МПП-120
 

Позначення

Найменування

Кіл-ть

Позначення місця укладання або пакувального

1

2

3

4

МПП-120А00.00.000Мобільний пункт харчування

1

Каркас намету
1. МПП-120А.02.01.01.000Стійка

2

Касета для приладдя
2. МПП-120А.02.01.02.000Стійка

1

теж
3. МПП-120А.02.01.01.000-01Стійка

1

теж
4. МПП-120А.02.01.03.000Стійка

5

теж
5. МПП-120А.02.01.04.000Стійка

12

теж
6. МПП-120А.02.01.05.000Розкіс

5

теж
7. МПП-120А.02.01.06.000Розкіс

1

теж
8. МПП-120А.02.01.07.000Зв'язок

30

теж
9. МПП-120А.02.01.800Столешниця

20

Склад ніша
10. МПП-120Л.02.01.00.001Притиск

2

Касета для приладдя
11.МПП-120А.02.01.00.002Притиск

2

теж
Намет
1. МПП-120А.02.02.00.000Шар зовнішній

1

Брезент для упаковки шарів ПТ-250.09.00.00.000
2. МПП-120А.02.03.00.000Рама

6

Касета для рами підрамників УСТ-56.00.000
3. МПП-120А.02.05.00.000Відтяжка

16

Мішок для упаковки такелажу УСТ-56.21.00.000
4. ПКС-2М.35.28Кілок

16

Ящик для укладання кілків П-10.00.000 А
Комплект засобів укладань намету
1. МПП-120А.05.30.000Касета-стелаж для приладдя (для укладання їдальні при транспортування)1Контейнер
2. П-10.00.00АЯщик для укладання кілків1Касета-стелаж для приладдя
3. ПТ-25009.00.000Брезент для укладання шару1теж
4. ВУСТ-56.21.00.000Мішок для укладання такелажу1Склад ніша
5. ВУСТ-56.22.00.000Касета для рам і підрамників1Касета-стелаж для приладдя
Устаткування їдальні
1. П-2804-00.000Стіл складаний10Контейнер
2. Н-2570.00.000Стілець складаний40Контейнер-склад
3. ПНК-2.00.00.001 з форсункою ФК-01 і колонкою КТ-24Кип'ятильник переносний1теж
4. МПП-120А.06.00.000Установка опалювача їдальні2теж
5. МПП-120А.01.00.500Гірлянда на 4 світильники1теж
КОМПЛЕКТ СКЛАДОВИХ ЧАСТИН КОНТЕЙНЕРА (КУХНІ) ЗНІМНІ ЧАСТИНИ
1. МПП-120А.30.60.000Сходи1Контейнер-склад на дверях
2. ПАК-200М.10.10.000Дефлектор1Теж
3. КВК130.04.00.300Труба (подовжувач туби димової)1Контейнер-склад
4. ТУ 16.563.014-70Батарея 6СТ-751Склад - акумуляторний ящик
5. МРХТО-53.14.17.000Штир заземлення1Контейнер під ванною
6. ПАК-200МХ-10.50.000Штир заземлення1теж
7. МПП-120А.01.00.200Кабель введення1Контейнер-склад
8. "ВЕПР"Електроагрегат дизельний1Контейнер склад
9. МПП-120А.05.08.000Установка опалювачя ОВ-65В1Контейнер-склад
Устаткування, кухонний посуд і інвентар
1.Чайник нерж. 3 л.6Ящик навісний
2. ПШ-4-01.00(нерж.)Підставка під чайник6Ванна
3.Каністра (бідон) 10 л для рослинної олії1теж
4.Каструля алюмінієва 40-50 літрів2Контейнер
5.Каструля алюмінієва 10 л.2теж
6. ПН-11.000Тарілка дрібна150Шафа для діжей
7. ПН-10.000Миска120-"-
8.Кухоль емальований 0,3 л125-"-
9. ПЭ-4Ш.00.00.006Деко4Контейнер-склад
10.Ложка столова нерж.125Контейнер ящик
11. ЛЧ-02Ложка чайна нерж.125-"-
12Вилка столова нерж.125-"-
13Ніж столовий нерж.125-"-
14. ПН-6.00-02Прилад для спецій20-"-
15.Ніж кухонний3-"-
16.Ніж овочевий2-"-
17.Ніж хлеборізний2-"-
18. ТНП-76.00Ложка розливальна нерж. (0,25л)4-"-
19. К-01МКонсервовідкривач1-"-
20. ПС-1.000Піднос50Шафа для котлів
21.Рушник5-"-
22.Серветка (тканинна)150-"-
23. ПАК-200.00.00.501Веселка1Зліва від теплового блоку
24. ВТ-1Вилка транжирна1Шафа для приладдя
25. ПК-УП-53.00.00.000Вилка для виймання м'яса1Зліва від теплового блоку
26. МПП-120А.00.00.201Лінійка мірна1Теж
27. ТНП-91.00.000Черпак 1,5 л (нерж )1-"-
28. ЛК-00Лопатка кулінарна1Шафа для приладдя
29. ІН-1Дошка обробна4Шафа для приладдя
30. 12НПШумівка1теж
31. КП-125.95.010Щітка для миття котлів1теж
32. ПХБ-0,4.42.01.000Лоток з інвентарем1Контейнер ящик
33. КХА-53.00.00.720Лоток для хліба1За тепловим блоком
34. ГЖМ-150.06.26.000Дошка для вибивання хлібаШафа для приводу
35. ПКМ-150.00.09.100АКасета для пекарних форм4Розстійна камера
36. ХП-0,4.00.00.100Діжа з кришкою4Контейнер
37. ПХП-0,4.01.25.100Форма хлібопекарська48Тепловий блок
38. ПКМ-150.06.52.100Котел 15 л.4Контейнер
39.Каструля 20 л.2теж
40. УКМ-07Машина кухонна універсальна1Контейнер (закріплена)
41.Морозильник «Смоленськ»1Контейнер
Запасні частини
1.Комплект ЗІП із складу ОВ651Під ванною
2.Комплект змінних і запасних частин УКМ-071Контейнер
3.Комплект ЗІП із складу «ВЕПР»1Під ванною
4. ФК-01.00.000Форсунка кухонна, у тому числі:3Ванна
   ФК-01.00.008Сопло газове6теж
   ФК-01.00.009Шайба6теж
   КП-130.02.310Голка для чищення сопла6теж
   ГОСТ 1779-83Шнур азбестовий ШАОН32,5 м
5. ПП-40.10.150Форсунка ФК-02 кухонна, у тому числі:2Ванна
ФК-02.00.005Сопло газове4теж
ФК-02.00.006Шайба4теж
КП-130.02.310Голка для чищення сопла4теж
6. ГОСТ 2405-88Манометр МТП 60/11Ящик ЗІП
7. ТУ 206 БССР 50Краник прохідний пробкового типу ППБ-11теж
8. ПАК-200.02.00.016Грати колосникові1Між тепловими блоками
9. ПАК-200М.14.00.011Прокладка3Ящик ЗІП
10. ПАК-200М.14.02.001Муфта3теж
11.Лампа автомобільна А24-21 ГОСТ-2023-886Ящик ЗІП
12. ПАК-200М. 13.06.003-01Скло водомірне1Ванна
13. ПАК-200.15.100Ключ дверний2Ящик ЗІП
14. ТПГ-100 ЭКТермометр манометричний1Ванна
15. ТУ 25-2021.010Тонометр з межею вимірів від 0°С до 100°С1теж
16. Л11 - 0,4.01.25.100Форма хлібопекарська24Розстійна камера
Інструмент
1. ГОСТ 2839-80Ключ гайковий 7811-0021 НС1 15хр (12x14)1Сумка інструментальна
ГОСТ 2839-80Ключі гайкові : 7811-0023 НС1 15хр (17x19)1теж
ГОСТ 2839-807811-0025 НС 1 15хр (22x24)1теж
ГОСТ 2839-807811-0041 НС1 15хр (27x30)1теж
ГОСТ 2839-807811-0043 НС1 15хр (32x36)1теж
2. РМТП 10.10.006Напилок тригранний у зборі, у тому числі:
ГОСТ 1465-80Напилок 2821-0067 в тому числі:1теж
РМТП 01.00.316Ручка1теж
РМТП 01.00.317Кільце1-"-
3. ГОСТ 5547-86Плоскогубці 7814-0092 Ц15хр1теж
4. ГОСТ 2310-77Молоток 7850-01031теж
5. ГОСТ 17199-88Викрутки:
7810-0397 Ц15хр1теж
7810-0991 Ц15хр1теж
6. А1 ГОСТ 18578-89Сокира будівельна1Склад на дверях
7.Пила поперечна дворучна у зборі, у тому числі:теж
Пила 3800-00011теж
РМТП 01.06.083Ручка2На пилі
8.Лом Л0241Склад на дверях
9. ГОСТ 19596-87Лопата ЛКО-4-1301Склад на дверях
10. ГОСТ 11401-75Кувалда 1212-0004 (кг)1Контейнер
Приладдя
1. ПП-170.738.27.060Сумка інструментальна у тому числі:1Ванна
2. ТУ 25-06.1118Вагии товарні РП-15 Ш131теж
3. 60-248Відро оцинковане2Під ванною
4. ПАК-200.00.510-01Воронка з сіткою (для заливки палива)1теж
5. ПАК-200.00.510Воронка з сіткою (для заливки води)1теж
6. КС-20 ГОСТ 5105Каністра 20л для рідкого палива2Контейнер
7. РОТУ 14-02 318Насос автомобільний з шлангом РН-1-39.17.0101Ванна
8. ПАК-170.02.11.000Дверці топки3Контейнер за тепловими блоками
9. ПП-40.17.001Коцюба1теж
10. ТУ-22-150-128Вогнегасник ОУ-21Закріплений на лівій стороні контейнера
11. АВ-411.00.00.000Аптечка військова1Закріплений над дверима бічними
12. ГОСТ 18698-79Рукави гумовотканинні для води напірні В(11) -10-18-29-УКонтейнер
L=2м1
L=6м1
13.Килимок гумовий 500x5001Контейнер
14.Рукавиці брезентові4 париВанна
15.Годинник - будильник1Стіл-шафа
16.Термометр кімнатний ТБ-21Ванна
17. ТУ 14-11-175Ліхтар гасовий вітростійкий1Закріплений на лівій стороні контейнера
18. ПАК-20.00.000-01Гамак2Склад-ніша
Документація
1. МПП-120А.00.00.000 РЭКерівництво по експлуатації МПП-120 АМорозильник «Смоленськ»
2.Паспорт на колонку паливну КТ-241Колонка КТ-24
3.Паспорт на вогнегасник ОУ-21теж
4.Паспорт на манометр1теж
5. РПН-1,3/30Паспорт на насос водяний1Морозильник «Смоленськ»
6. В-65ВКомплект технічної документації на опалювач1теж
7. ФК-01Паспорт1теж
8. ФК-02Паспорт1теж
9. УКМ-07Комплект технічної документації на універсальну кухонну машину1теж
10.Паспорт на морозильник «Смоленськ»1Морозильник «Смоленськ»
11.Комплект технічної документації на електроагрегат «ВЕПР»1теж
12. ПНК-2.00.000-01Паспорт на кип'ятильник переносний ПНК-2
1теж
13.Паспорт на щит живлення До-131.37.20.001теж
14. 37.60.00 ДО ТОВПаспорт на щит з автоматичним захистом1теж
15. Інструкція з експлуатації батарей акумуляторних
16.Керівництво по експлуатації вимірника-регулятора ТРМ 11теж
17.Паспорт на термометр сигналізуючий ТГП-100 Эк1теж
Категорія: технічні засоби для приготування і транспортування їжі в польових умовах | Додав: setyanin (24.03.2012)
Переглядів: 5620 | Теги: намет, вепр, контейнер, мобільний пункт харчування, мобильный пункт питания, їдальня, МПП-120 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024