Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Субота, 20.04.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
Польові технічні засоби [17]
Польові ремонтні засоби [2]
Технологічне обладнання їдалень військових частин [5]
Холодильне обладнання їдалень і продовольчих складів [3]
(шафи і камери холодильні, побутові холодильники, вітрини-прилавки, холодильні агрегати та інше)
Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів [7]
(хлібопекарські печі, тістозамішувальні, тісторозподільні і тістоокруглювальні машини, просіювачі, солерозчинники, цукророзчинники та інше)
Ваговимірювальні прилади [4]
(ваги настільні, товарні, гирі та інше)
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Технічні описи » Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів

Печі хлібопекарські тунельні марки А2-ХПК
Піч 
тунельна А2-ХПКПечі хлібопекарські тунельні марки А2-ХПК призначені для випічки широкого асортименту череневих сортів хліба (у тому числі з суміші житнього і пшеничного борошна) і хлібобулочних виробів.
Промисловістю України випускаються серійно наступні печі марки А2-ХПК :
 А2-ХПК-25.60 з площею череня 25 кв.м;
 А2-ХПК-25.61 з площею череня 25 кв.м зі вбудованим парогенератором, блоками подачі і підігрівання води для парогенератора;
 А2-ХПК-25.32 з площею череня 32 кв.м зі вбудованим парогенератором, блоками подачі і підігрівання води для парогенератора;
 А2-ХПК-25.38 з площею череня 38 кв.м зі вбудованим парогенератором, блоками подачі і підігрівання води для парогенератора;
 А2-ХПК-50 з площею череня 50 кв.м зі вбудованим парогенератором, блоками подачі і підігрівання води для парогенератора;
Короткий опис конструкції печі А2-ХПК
 До складу печі входять наступні вузли:
 станція приводна;
 секція завантаження - варіант виконання для ручної посадки напівфабрикатів з тіста на під печі або варіант виконання для механізованої посадки напівфабрикатів з тіста на під печі і місцем під надрізає;
 топки з пристроями для спалювання палива і підготовки суміші продуктів згорання палива;
 парогенератор;
 блоки подачі і підігрівання води;
 пульти управління;
Печі хлібопекарські тунельні
Випікання виробів в печі відбувається на рухливому стрічковому конвеєрі.
Пекарна камера має чотири зони обігріву :
 зону гігротермічної обробки напівфабрикатів з тіста;
 зону випікання з видом обігріву "TOP-BLOWN";
 дві зони радіаційного обігріву.

Кожні дві зони обігріву печі мають свою систему рециркуляційного обігріву ділянок пекарної камери за рахунок продуктів згорання палива. Системи рециркуляційного обігріву включають пристрої для спалювання палива, топки, камери змішування продуктів згорання палива, транспортні і робочі канали, вентилятори для виконання рециркуляції пічних продуктів згорання. Конструкція печі має високу міру заводської готовності і поступає на місце монтажу у вигляді транспортабельних блоків або великих складальних одиниць, які забезпечують мінімальні терміни її монтажу і надійність функціонування систем.
Будова печі А2-ХПК
Енергозбереження печей А2-ХПК забезпечується зменшенням витрат теплової енергії за рахунок:
 якісного спалювання палива
 Якісне спалювання газу в печах А2-ХПК забезпечується як конструкцією паливної системи, так і застосуванням сучасних газових пальників М121 ARZ Marathon німецької фірми "Dreizler". Дослідження режимів роботи печей А2-ХПК показали, що ці пальники забезпечують практично повне спалювання газу (у складі газів, що йдуть, зміст оксиду вуглецю складає 40 ррм, втрати тепла з хімічним недопаленням - не більше 0,03%), викиди в атмосферу димових газів, що йдуть, екологічно чисті.
 зменшення викидів теплоти в атмосферу з газами, що йдуть в атмосферу
Застосування виду обігріву "TOP-BLOWN" дозволило при створенні режимів "обсмажування" напівфабрикатів з тіста хліба типу "Український" отримати температури димових газів в камері змішування (за топкою) 390 - 400°С, газів, що виходять 270 - 280 °С, що йдуть. В той же час в тунельних печах типу БН значення цих температур складало 550 і 350 °С, а в печах ФТЛ-2 - 900 і 600 °С, відповідно. Для подальшого зниження температури димових газів, в печах А2-ХПК застосовуються теплоутилізатори, що встановлюються на димарях. Температура газів печі, знижується за їх рахунок на 70 - 100 °С, а гаряча вода, нагріта в теплоутилізаторах, використовується надалі для живлення вбудованого парогенератора
зменшення втрат теплоти зовнішніми поверхнями
В якості теплоізоляційного матеріалу в печі використовується сучасний високоефективний матеріал - супертонке базальтове волокно БСТВ. Застосування цього матеріалу дозволяє підтримувати температуру зовнішніх обгороджувань печі в межах 300-400 °С.
раціонального управління піччю за рахунок автоматизованої системи
Велике значення для економії палива в печі має підтримку в автоматичному режимі раціональних теплових і гигротермических параметрів випікання хлібобулочних виробів по температурних зонах пекарної камери. Окрім регулювання теплової потужності пальників по температурі газів, що йдуть, є можливість додатково використовувати для цієї мети сигнали по температурі будь-якій із зон пекарної камери. Шафа управління піччю, електрична схема якого базується на мікропроцесорному контролері, забезпечує автоматичне розпалювання печі, регулювання теплової потужності пальників по температурі газів, що йдуть, і сигналів про температуру будь-яку із зон пекарної камери і забезпечує автоматичну підтримку заданих оператором температурних режимів в пекарній камері, а також часі випікання виробів, включаючи автоматичний захист печі по необхідних параметрах.
зменшення витрати пари на гігротермічну обробку напівфабрикатів з тіста і теплоти для отримання цієї пари
Будова печі А2-ХПКПрактично в усіх хлібопекарських печах для гігротермічної обробки напівфабрикатів з тіста використовується пара, централізований, що виробляється, в спеціальних парових котлах. При цьому параметри цієї пари (тиск, температура, вологість) рідко відповідають вимогам технологічного процесу гігротермічної обробки напівфабрикатів з тіста в печах. Для скорочення витрати пари на гігротермічну обробку напівфабрикатів з тіста, а відповідно зменшення теплової енергії на його виробництво, в печі А2-ХПК передбачений вбудований в її конструкцію парогенератор. Пара, що виробляється в нім, за характеристиками максимально відповідає вимогам технологічних параметрів гігротермічної обробки напівфабрикатів з тіста, що дозволяє зменшити його витрату на парозволоження. Так, при випіканні батонів з борошна вищого ґатунку, для гігротермічної обробки в тунельних хлібопекарських печах витрачається зазвичай до 220 кг пари на тонну продукції, в печах з тупиковою пекарною камерою - до 400 кг, в печах А2-ХПК при отриманні пари від вбудованого парогенератора витрата пари складає 70 - 120 кг Парогенератор обладнаний системою автоматичного регулювання його роботою.

Основними перевагами печей є:
універсальність - можливість випікати хліб, як з пшеничної, так і з суміші пшеничного і житнього борошна;
мобільність в управлінні режимами випікання (тільки за рахунок регулювання потужності пальників без використання в якості регулюючих органів газових шиберов);
економічність роботи - мінімальні витрати палива;
хороша якість виробів, що випікаються.

Технічні характеристики:

Найменування показників

А2-ХПК 25.60

А2-ХПК 25.61

А2-ХПК 25.32

А2-ХПК 25.38

А2-ХПК 50

Робоча площа череня, м2

25

25

32

38

50

Ширина конвеєра череня, мм

2100

2100

2100

2100

2100

Продуктивність, кг/годину:
 -
для хліба череневого білого з суміші борошна пш.  і 1 сортів (овальний, 0,65 кг, механізоване укладання);
 -
для хліба череневого з суміші борошна пш. і рж. (овальний, 0,8 кг, механізоване укладання);
 -
для батонів нарізних з пш. муки В сорти (0,5 кг, ручне укладання)

360

450

600

360

450

600

460

570

720

540

680

910

720

900

1200

Встановлена потужність електроустаткування, кВт

15,2

17,2

17,2

18,7

26,9

Вид палива

газ природній низького тиску

Питома витрата природного газу, Нм3

29

33,5

34

35

35

Продуктивність встроєнного парогенератора регульована, кг/ч

---

5 - 100
або
5 - 150

5 - 100
або
5 - 150

5 - 150

5 - 150

Питома витрата пари на обробку напівфабрикатів з тіста, кг/т
 -
при виробленні хліба білого з суміші борошна пш. У і 1 сортів;
 -
при виробленні хліба з суміші борошна пш. і рж.

120

90

120

90

120

90

120

90

120

90

Габаритні розміри, м

 довжина

 ширина

 висота


14,95

3,41

3,35


14,95

3,41

3,7


17,5

3,41

3,7


20,9

3,41

3,7


26,7

3,41

3,7




Джерело: http://brovary.com.ua/torgmash/pekarni.html
Категорія: Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів | Додав: setyanin (03.02.2012)
Переглядів: 9647 | Коментарі: 1 | Теги: технологічне обладнання, випікання, піч, Хліб, А2-ХПК | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Наталя  
0
цікавить інформація про ціну печі тунельної хлібопекарської типу "ХМ-136 ПТГ-036"

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024