Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається
Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини.
Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Піч БПР- Е1
електрична, ротаційного типу призначена для випічки хлібобулочних
виробів, хліба формового і череневого з пшеничного і житнього борошна,
кондитерських виробів, у тому числі бісквітів і безе, в умовах
інтенсивної експлуатації на підприємствах хлібопекарської промисловості і
в цехах стаціонарних хлібозаводів та пекарень. Виготовляється
підприємством Укоопспілки "Броварський
завод торговельного машинобудування” і
поставляється в трьох виконаннях: 1. Базовий варіант (полімерне
покриття зовнішніх поверхонь). 2. Фасад з нержавіючий стали,
інша поверхня - полімерне покриття. 3. Зовнішнє покриття -
нержавіюча сталь.
У усіх виконаннях пекарна камера
виготовляється з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь не псується, не
піддається корозії і не іржавіє так легко як звичайна сталь. Це
корозійностійка сталь, яка в металургії визначена як залізовуглецевий
сплав з невеликим вмістом хрому. Високий опір окисленню на повітрі і при
температурі довкілля зазвичай досягається додаванням хрому більше 12 %.
Хром формує пасивний шар з оксиду хрому(Cr2O3) при контакті з киснем. Шар занадто тонкий щоб
бути видимим, але виділяється металевим блиском. Саме цей шар захищає
металеві поверхні ротаційної печі від дії корозійного впливу води,
повітря і високої температури. Навіть, коли поверхня подряпана, цей шар
швидко відновлюється.
Пекарна камера ізольована від
облицювальних листів теплоізоляційним матеріалом. Отвір камери з лицевої
сторони щільно закривається дверцями, що відкидаються на петлях вправо.
Двері оснащені оглядовим вікном, що дозволяє здійснювати візуальний
контроль за процесом випікання хлібобулочних виробів.
Щільність закривання забезпечується дверною ручкою-засувкою. В поцесі
випікання забезпечується інтенсивне парозволоження. Для видалення пари з
камери, що утворюється в процесі роботи, в пекарній камері є
вентиляційний отвір. Внутрі пекарної камери встановлені трубчасті
електронагрівачі загальною потужністю 44,5 кВт. Для спостереження за
роботою тенів піч має сигнальні лампочки. Якщо лампочка горить,
нагрівачі включені. Електрокомутаційні дроти і всі прилади
управління (магнітні пускачі, терморегулятор і сигнальні лампочки)
змонтовані в спеціальному кожусі, поміщеному на лівій стороні
шафи. Піч БПР-Е1 встановлюється в приміщенні з вологістю
повітря не більше 70% і заземляється. Розподільний щиток з пусковою і
захисною апаратурою вмонтовується на лівій стінці шафи або в
безпосередній близькості від неї.
Щодня перед
включенням печі БПР-Е1 необхідно перевіряти справність її приладів
управління і заземлення. Після цього терморегулятором встановлюється
необхідна для роботи температура і пекарна камера включається на
максимальну потужність. Після досягнення робочої температури 210ºC-
270ºC пакетні перемикачі встановлюються на нижчий ступінь потужності і
камери завантажуються деками з виробами. Шафа постійно повинна
утримуватися в чистоті. Зовнішню її поверхню слід щодня протирати злегка
вологою тканиною. Періодично шафу необхідно мити з милом, а потім
протирати досуха.
Технічні характеристики печі
хлібопекарної ротаційної БПР-Е1
Продуктивність випічки
: по хлібу череневому з вагою буханця 0,9 кг – 120
кг/год. Встановлена питома потужність 44,5
кВт. Напруга (змінна, трьохфазна) 380В. Діапазон
регулювання температури від 0 до 350ºC. Габаритні розміри, мм
Довжина
2000; Ширина
1650; Висота
2300; Вага
1115
кг.
ВІЗОК СТЕЛАЖНИЙ
Призначений для утримання
кондитерських листів (дек) наповнених напівфабрикатами з тіста та їх
транспортування з подальшою установкою в піч БПР-Е1 або шафу розстійну
БШР-18 (виробляється
підприємством Укоопспілки "Броварський
завод торговельного машинобудування”).
Технічні характеристики візка
Максимальна кількість на одному візку дек - 26 шт. Максимальна площа дек на одному візку - 9 кв.м. Відстань між напрямними 62 мм. Довжина 660; Ширина 615; Висота 2000; Вага 38 кг.
ЛИСТ КОНДИТЕРСЬКИЙ (ДЕКО) Кількість дек на візку 26 шт. Розміри кожного дека 650х530х20мм. Можливе виготовлення дек з нержавіючої сталі.