Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Четвер, 28.03.2024
Все про тил
Форма входу
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » 2011 » Жовтень » 02
фрегат "Гетьман Сагайдачний"    У ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", 26 вересня 2011 року, директор Департаменту фінансів Міністерства оборони України генерал-лейтенант Іван Марко запевнив, що фінансування розвитку озброєнь і військової техніки в 2012 році буде збільшено.
     Зокрема, на запитання "Як фінансуватимуться програми по створенню літака АН-70, корабля класу "Корвет" і ракетного комплексу "Сапсан"" агентство "Інтерфакс-Україна" отримало відповідь: Уряд дуже серйозно підійшов до фінансування розвитку озброєнь і військової техніки.
    Зокрема, 454 млн.грн. ми плануємо направити на будівництво літака Ан-70. Ця програма буде виконана. Буде забезпечений рівень фінансування ... Читати далі »
Просмотров: 3365 | Добавил: setyanin | Дата: 02.10.2011 | Комментарии (0)

Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024