Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Четвер, 21.11.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники » Технологія товарознавство харчових продуктів

Инструкция по контролю за войсковым питанием
[ Викачати з сервера (320.5 Kb) ] 16.04.2012, 23:30
Инструкция по контролю    Инструкция по контролю за войсковым питанием. - М.: Воениздат, 1985. - 65 с.
    "Інструкція по контролю за військовим харчуванням" затверджена заступником Міністра оборони - начальником Тилу Збройних Сил СРСР 30 вересня 1983 року.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 321 Кб.

   Після виходу 19 січня 2000 року "Керівництва щодо утримання військових їдалень" окремі розділи представленої Інструкції втратили актуальність в Збройних Силах України хоча і не були офіційно скасовані.
    У справжній Інструкції надаються рекомендації по організації і проведенню контролю за якістю приготування їжі та повнотою доведення до осіб, що харчуються продуктів належних за нормами пайків. У ній даються вказівки по плануванню харчування особового складу, дотриманню санітарно-гігієнічних вимог, підготовці і роботі добового наряду, а також по організації приймання їжі і утриманню їдальні військової частини.
    Інструкція призначалась для командирів військових частин, кораблів, начальників установ і закладів, офіцерів і молодших фахівців продовольчої служби і інших посадових осіб, пов'язаних з організацією харчування особового складу Радянської Армії і Військово-морського Флоту.

ЗМІСТ
Введение  ..........................................................................    3
I. Контроль за качеством приготовляемой пищи и полнотой доведения продуктов, положенных по нормам пайков, до питающихся ............................................................................................    4
П. Требования к составлению раскладки продуктов  ............... 19
III. Санитарно-гигиенические требования при обработке продуктов, приготовлении, раздаче и хранении пищи и при содержании столовой   .........................................................................      23
IV. Подготовка и работа суточного наряда по столовой  ..........  35
V. Подготовка   обеденного  зала   к приему  пищи и поведение личного состава в столовой. Сбор посуды и организация работы по ее мытью ...........................................................................   39
VI. Требования к содержанию и оформлению столовых воинских частей   .......... 45
Приложения: 1. Перечень документов и стендов   в   помещениях   столовой ...... 47
2. Книга учета наличия и движения материальных  средств  в  подразделении ... 51
3. Книга учета контроля за качеством приготовлении пищи   ............................... 55
4. Лист учета отпуска пищи в столовой ............................................................... 61

Категорія: Технологія товарознавство харчових продуктів | Додав: setyanin | Теги: санитарно-гигиенические требования, инструкция, контроль за войсковым питанием, раскладка продуктов
Переглядів: 3598 | Завантажень: 6093 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024