Инструкция по
контролю за войсковым питанием. - М.: Воениздат, 1985. - 65
с. "Інструкція по контролю за
військовим харчуванням" затверджена заступником Міністра оборони -
начальником Тилу Збройних Сил СРСР 30 вересня 1983
року.
Формат файлу -
*.pdf
Розмір файлу - 321
Кб.
Після виходу 19 січня
2000 року "Керівництва щодо утримання військових їдалень" окремі розділи
представленої Інструкції втратили актуальність в Збройних Силах України
хоча і не були офіційно скасовані. У справжній
Інструкції надаються рекомендації по організації і проведенню контролю
за якістю приготування їжі та повнотою доведення до осіб, що харчуються
продуктів належних за нормами пайків. У ній даються вказівки по
плануванню харчування особового складу, дотриманню санітарно-гігієнічних
вимог, підготовці і роботі добового наряду, а також по організації
приймання їжі і утриманню їдальні військової
частини. Інструкція призначалась для
командирів військових частин, кораблів, начальників установ і закладів,
офіцерів і молодших фахівців продовольчої служби і інших посадових осіб,
пов'язаних з організацією харчування особового складу Радянської Армії і
Військово-морського Флоту.ЗМІСТ
Введение .......................................................................... 3 I. Контроль за качеством приготовляемой пищи и полнотой доведения продуктов, положенных по нормам пайков, до питающихся ............................................................................................ 4 П. Требования к составлению раскладки продуктов ............... 19 III. Санитарно-гигиенические требования при обработке продуктов, приготовлении, раздаче и хранении пищи и при содержании столовой ......................................................................... 23 IV. Подготовка и работа суточного наряда по столовой .......... 35 V. Подготовка обеденного зала к приему пищи и поведение личного состава в столовой. Сбор посуды и организация работы по ее мытью ........................................................................... 39 VI. Требования к содержанию и оформлению столовых воинских частей .......... 45 Приложения: 1. Перечень документов и стендов в помещениях столовой ...... 47 2. Книга учета наличия и движения материальных средств в подразделении ... 51 3. Книга учета контроля за качеством приготовлении пищи ............................... 55 4. Лист учета отпуска пищи в столовой ............................................................... 61
|