Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
П`ятниця, 29.03.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники

Всього матеріалів в каталозі: 23
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 3 »

Наказ МОУ №277    Наказ Міністра оборони України від 23.05.2011 №277 "Про затвердження Методики розрахунку потреби в обслуговуючому персоналі їдалень військових частин Збройних Сил України".
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 104 Кб.

    Методика розрахунку потреби в обслуговуючому персоналі їдалень військових частин Збройних Сил України визначає порядок розрахунку середньої кількості особового складу, що харчується протягом року. Розрахунок утримання обслуговуючого персоналу для солдатських (матроських) їдалень (додаток 1 до цієї Методики), Розрахунок утримання обслуговуючого персоналу для курсантських їдалень (додаток 2 до цієї Методики) та Розрахунок утримання обслуговуючою персоналу для льотних (льотно-технічних, інженерно-технічних) їдалень (додаток З до цієї Методики) за штатними розписами.
    Під час складання штатного розпису командир військової частини керується цією Методикою та встановлює чисельність обслуговуючого персоналу їдалень з відповідними посадами в межах чисельності військової частини, враховуючи фонд заробітної плати.
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 4796 | Загрузок: 5002 | Добавил: setyanin | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (2)

Руководство по приготовлению пищи    Руководство по приготовлению пищи в воинских частях и учреждениях Советской Армии и Военно-морского Флота. – М.: Воениздат, 1980. – 256 с.
    Це Керівництво надасть допомогу посадовим особам, що відповідають за організацію харчування особового складу, військовим кухарям у вивченні вимог і правил приготування їжі в їдальнях військових частин.
    У Керівництві викладені відомості про харчову цінність продуктів, про організацію робіт в їдальні, устаткуванні робочого місця кухаря. У окремих главах детально висвітлені питання первинної і теплової обробки продуктів і приготування різних закусок і страв.
Крім того, викладений порядок приготування їжі з консервованих і концентрованих продуктів, з швидкозаморожених страв і продуктів сублімаційної сушки.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 5,33 Мб.
  
    Читати зміст Керівництва ...


Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 8335 | Загрузок: 7538 | Добавил: setyanin | Дата: 22.04.2012 | Комментарии (2)

Учебник кока    Учебник кока. – М.: Воениздат, 1982. – 272 с.
    Підручник призначений для коків Військово-морського Флоту, а також для курсантів навчальних підрозділів, що готують коків.
    Основне завдання кока - готувати смачну, різноманітну і повноцінну їжу, повністю задовольняти запити осіб, що харчуються. Для цього він повинен досконало опанувати свою професію. Сучасна наука про харчування вважає, що різноманітна і смачна їжа, привабливий зовнішній вигляд підвищують її засвоюваність.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 2,16 Мб.

    У справжньому Підручнику курсант навчального підрозділу знайде необхідні відомості про принципи організації харчування у Військово-морському Флоті, основах фізіології харчування, товарознавстві харчових продуктів, будові стаціонарних їдалень і корабельних камбузів, технології приготування їжі, організації хлібопечення, санітарно-гігієнічних вимогах та ін.
    Читати зміст підручника
...

Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 2637 | Загрузок: 4572 | Добавил: setyanin | Дата: 22.04.2012 | Комментарии (1)

Постанова N1073 17.07.2003    Постанова КМ України від 17 липня 2003 р. № 1073 "Про затвердження зразків форми одягу і знаків розрізнення військовослужбовців Збройних Сил, інших військових формувань, Державної спеціальної служби транспорту, осіб рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби та ліцеїстів військових ліцеїв і ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою". Постанова з додатками - малюнками.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 1,34 Мб.

    {Назва Постанови із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ №265 від 25.03.2009}
    {Текст Постанови із змінами, внесеними читати далі...
Технологія товарознавство одягу і взуття | Просмотров: 4562 | Загрузок: 3676 | Добавил: setyanin | Дата: 19.04.2012 | Комментарии (1)

Инструкция по контролю    Инструкция по контролю за войсковым питанием. - М.: Воениздат, 1985. - 65 с.
    "Інструкція по контролю за військовим харчуванням" затверджена заступником Міністра оборони - начальником Тилу Збройних Сил СРСР 30 вересня 1983 року.
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу - 321 Кб.

   Після виходу 19 січня 2000 року "Керівництва щодо утримання військових їдалень" окремі розділи представленої Інструкції втратили актуальність в Збройних Силах України хоча і не були офіційно скасовані.
    У справжній Інструкції надаються рекомендації по організації і проведенню контролю за якістю приготування їжі та повнотою доведення до осіб, що харчуються продуктів належних за нормами пайків. У ній даються вказівки по плануванню харчування особового складу, дотриманню санітарно-гігієнічних вимог, підготовці і роботі добового наряду, а також по організації приймання їжі і утриманню їдальні військової частини читати зміст ...

Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 3446 | Загрузок: 5976 | Добавил: setyanin | Дата: 16.04.2012 | Комментарии (0)

Наказ МОУ №215    Наказ Міністра оборони України від 21.04.2011 № 215 "Про затвердження Положення про організацію квартирно-експлуатаційного забезпечення Збройних Сил України".
    Вводить в дію нове Положення і скасовує Наказ Міністра оборони СРСР від 22 лютого 1977 року № 75 "О введении в действие Положення о квартирно-эксплуатационной службе и квартирном довольствии Советской Армии и Военно-морского Флота" .
    Наказ зісканований і розпізнаний, але в окремих місцях не зовсім якісне розпізнавання.

    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу = 347 Кб

ЗМІСТ
1. Загальні положення
2. Квартирно-експлуатаційні органи ЗС України
3. Забезпечення військових частин фондами військового містечка, територією та порядок надання земельних ділянок
4. Розквартирування військових частин і облік фондів військових містечок та земельних ділянок
5. Утримання і експлуатація казарменого фонду, комунальних споруд, інженерних мереж та територій військових містечок
читати далі ...
Квартирно-експлуатаційне забезпечення | Просмотров: 7257 | Загрузок: 9827 | Добавил: setyanin | Дата: 16.04.2012 | Комментарии (0)

Наказ МОУ №363    Наказ Міністра оборони України від 21.06.2007 № 363 "Про затвердження Положення з бухгалтерського обліку в Збройних Силах України".
    Вводить в дію нове Положення і скасовує Наказ Міністра оборони України від 1 березня 2001 року № 71 "Про затвердження Тимчасового Положення з бухгалтерського обліку у Збройних Силах України”
    Формат файлу - *.pdf
    Розмір файлу = 11,95 Мб


ЗМІСТ
Наказ Міністра оборони України від 21.06.2007 № 363   .................. 1
Положення з бухгалтерського обліку в Збройних Силах України .... 3
1. Організація бухгалтерського обліку       ..................................... 3
2. План рахунків бухгалтерського обліку  ..................................... 20
3. Порядок застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ з урахуванням специфіки діяльності Збройних Сил України     .................................................................. 27
3.1. Розділ І. Балансові рахунки  ..................................... 27
3.1.1.Клас 1. Необоротні активи   ..................................... 27
3.1.2.Клас 2. 3апаси    .................................................... 48
  читати далі 
Фінансове забезпечення | Просмотров: 16561 | Загрузок: 11484 | Добавил: setyanin | Дата: 15.04.2012 | Комментарии (3)

Наказ МОУ №112 від 25.04.1994   Наказ Міністра оборони України від 25.04.1994 р. № 112 "Про стан організації харчування особового складу Збройних Сил України та контроль за ним посадових осіб" встановив єдиний день продовольчої служби у Збройних Силах України — другу середу кожного місяця. У цей день наказано проводити контрольно-показове приготування їжі, навчальні заняття щодо організації харчування, виставки страв, кондитерських та борошняних виробів.
   Також було наказано розвивати і зміцнювати підсобні господарства військових частин, військово-навчальних закладів та установ, для чого у кожній військовій частині, де є для цього можливості, мати теплицю, город, свинарник для більш повного забезпечення особового складу продуктами сільського господарства (м'ясопродуктами, овочами, вітамінною зеленню та іншим).
Формат файлу - *.pdf

   На сьогодні у зв'язку з переходом Збройних Сил України на систему харчування з залученням суб'єктів господарювання наказ має деякі суперечності з іншими наказами Міністра оборони України.
Технічні засоби продовольчої служби | Просмотров: 3846 | Загрузок: 2281 | Добавил: setyanin | Дата: 02.03.2012 | Комментарии (1)

Холодильная техника и технология продуктов питания   Большаков С. А. Холодильная техника и технология продуктов питания: Учебник для студ. высш. учеб. заведений / Сергей Алексеевич Большаков. — М.: Издательский центр «Академия», 2003. — 304 с.
   Формат файлу - *.pdf

   В учебнике содержатся сведения о назначении и устройстве холодильной техники, физических принципах получения низких температур, типах и циклах холодильных машин. Приведены основные и вспомогательные элементы холодильных установок. Даны теоретические основы холодильной технологии, методы расчета процессов холодильного консервирования, обработки и хранения сырья и продуктов питания. Рассмотрены проблемы изменений, происходящих при обработке, хранении, размораживании, транспортировании и реализации охлажденных и замороженных пищевых продуктов.
   Для студентов высших учебных заведений. Может быть полезен слушателям институтов повышения квалификации, специалистам торговли и пищевой промышленности.

Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 4646 | Загрузок: 14161 | Добавил: setyanin | Дата: 02.03.2012 | Комментарии (1)

Описание холодильных агрегатов ФАК   Автоматические фреоновые холодильные агрегаты / Описание и руководство по монтажу и эксплуатации/. – Ярославль: ЦБТИ ЯЗХМ, 1968. – 36 с.
  
Формат файлу - *.pdf

СОДЕРЖАНИЕ
Назначение                3
Техническая характеристика агрегатов     3
Фреон и его свойства              4
Конструкция холодильного агрегата         5
Монтаж холодильной машины             17
Эксплуатация холодильной машины         23
Возможные неисправности и способы их устранения      28
Гарантия                     29
Технічні засоби продовольчої служби | Просмотров: 1797 | Загрузок: 9425 | Добавил: setyanin | Дата: 02.03.2012 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-23
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024