Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Неділя, 08.12.2024
Все про тил
Форма входу
Категорії
Технологія товарознавство харчових продуктів [10]
Технологія товарознавство одягу і взуття [4]
Квартирно-експлуатаційне забезпечення [2]
Технічні засоби продовольчої служби [6]
Фінансове забезпечення [1]
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 212
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Підручники

Всього матеріалів в каталозі: 23
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 »

Інструкція з організації продовольчого забезпеченняНаказ Міністра оборони України від 28.12.2011 №846 "Про затвердження Інструкції з організації продовольчого забезпечення військовослужбовців та годування штатних тварин Збройних Сил України шляхом залучення суб'єктів господарювання"
Формат файлу - *.dос


ЗМІСТ
1.Загальні положення
2.Істотні умови, які повинні передбачатися договором про закупівлю
3.Порядок отримання послуг з продовольчого забезпечення
4.Особливості отримання послуг з харчування військовослужбовців у польових умовах
5.Освіження наявних запасів продовольства військової частини
6.Забезпечення військовим майном та особливості його використання
7.Порядок продовольчого забезпечення у разі виникнення форс-мажорних обставин
8.Контроль за організацією продовольчого забезпечення
9. Основні обов'язки структурних підрозділів Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, інших органів військового управління та військової частини при плануванні і отриманні послуг із продовольчого забезпечення
Додаток. Рекомендації щодо складання розкладки продуктів за нормою харчування № 1 - загальновійськова

Технічні засоби продовольчої служби | Просмотров: 4537 | Загрузок: 3575 | Добавил: setyanin | Дата: 16.02.2012 | Комментарии (1)

Наказ МО України від 31.07.2006 р. №469Наказ Міністра оборони України від 31.07.2006 р. №469 "Про затвердження Положення про забезпечення Збройних Сил України пальним і технічними засобами служби пального на мирний час".
Формат файлу - *.pdf

Положення про забезпечення Збройних Сил України пальним і технічними засобами служби пального на мирний час (далі – Положення) визначає основні завдання, організаційну структуру служби пально-мастильних матеріалів (далі – служба пального), порядок забезпечення військ (сил) ракетним паливом, авіаційним, танковим, автомобільним та корабельним пальним, мастильними матеріалами, спеціальними рідинами та спиртом (далі – пальне), а також технічними засобами служби пального, матеріалами і обладнанням виробничо-технічного призначення, необхідними для експлуатаційних, виробничих і ремонтних потреб служби пального.


Технічні засоби продовольчої служби | Просмотров: 12432 | Загрузок: 11224 | Добавил: setyanin | Дата: 15.10.2011 | Комментарии (4)

Технічні засоби підвезення і зберігання продовольства та води
    Сапіга Р.І., Задерієнко С.І., Яковлєв М.Ю., Неуров І.В. Технічні засоби підвезення і зберігання продовольства та води: Навчальний посібник. – Львів: АСВ, 2009. – 92 с.
Формат файлу - *.pdf

  У навчальному посібнику розглядаються ізотермічні, рефрижераторні технічні засоби підвезення продовольства і води, транспорт для підвезення хліба, комбінований транспорт, причепи склади та контейнери, що поступають на забезпечення військових частин, з’єднань і установ Збройних Сил України.
   Навчальний посібник призначений для курсантів спеціальності "Тилове забезпечення військ (сил)", що готуються за спеціалізацією "Продовольче забезпечення підрозділів (частин, з'єднань)". Посібник має на меті допомогти курсантам у кращому засвоєнні дисциплін "Технічні засоби продовольчої служби", "Експлуатація технічних засобів служб тилу", "Військовий тил і військове господарство" та "Організація продовольчого забезпечення".

Технічні засоби продовольчої служби | Просмотров: 3175 | Загрузок: 3224 | Добавил: setyanin | Дата: 04.10.2011 | Комментарии (3)

МатеріалознавствоСавостицкий Н.А. Материаловедение швейного производства: Учеб. пособие для сред. проф. образования / Н. А. Савостицкий, Э. К. Амирова. -2-е изд., стер. - М.: Издательский центр «Академия»; Мастерство, 2002. - 240 с.
ISBN 5-7695-1131-1 (Изд. центр «Академия»)
ISBN 5-294-00154-3 (Мастерство)
Формат файлу - *.djvu
 

У книзі приведені відомості про текстильні матеріали. Дани поняття про волокна, їх структуру і властивості. Розглянуті основи технології виробництва текстильних матеріалів, їх склад, будова і властивості. Обговорені питання стандартизації і якості тканин для одягу. Описаний асортимент широкого круга матеріалів, використовуваних при виробництві одягу. Представлена характеристика матеріалів за призначенням. Поданы зведення по догляду за швейними виробами.
 
Технологія товарознавство одягу і взуття | Просмотров: 3113 | Загрузок: 846 | Добавил: setyanin | Дата: 19.09.2010 | Комментарии (2)

Товарознавство
Байдакова Л. І. Товарознавство. Непродовольчі товари: взуттєві і хутряні вироби: Підручник. — К.: Вища школа, 2007. — 183с.: іл.
Формат файлу - *.pdf

Розглянуто основи виробництва, чинники, що впливають на формування асортименту, та споживчі властивості взуттєвих і хутряних товарів. Особливу увагу приділено умовам приймання товарів за якістю і а зберігання їх. Наведено основні показники споживчих властивостей шкіри, хутра та волосяного покриву.
Технологія товарознавство одягу і взуття | Просмотров: 10767 | Загрузок: 2078 | Добавил: setyanin | Дата: 19.09.2010 | Комментарии (4)

Навчальний посібникСупрун Н.П., Орленко Л.В., Дрегуляс Е.П., Волинець Т.О. Конфекціювання матеріалів для одягу: Навч. посіб. — К.: Знання, 2005. — 159 с. — (Київському національному університету технологій та дизайну — 75 років).
Формат файлу - *.djvu.
 
У посібнику наведені відомості про структуру асортименту, види та властивості текстильних і нетекстильних матеріалів, які впливають на процеси виготовлення виробів. Розглядаються питання формування вимог та принципи конфекціювання матеріалів для різних груп і видів одягу, оцінювання якості матеріалів за комплексним показником. Посібник допоможе студентам більш глибоко вивчити сучасне матеріалознавство, здійснювати науково обґрунтований вибір матеріалів, які застосовуються для виготовлення швейних виробів, сприятиме розвитку в майбутніх фахівців творчого і комплексного підходу до вирішення практичних завдань. Українською мовою такий посібник видається вперше.
Розраховано на студентів вищих технічних навчальних закладів, технікумів легкої промисловості, технологів швейного та трикотажного виробництв, художників-модельерів, дизайнерів побуту, всіх, кого цікавить ця тематика.
Технологія товарознавство одягу і взуття | Просмотров: 5392 | Загрузок: 1280 | Добавил: setyanin | Дата: 19.09.2010 | Комментарии (3)

Перелік ДБН, ДСТУ
Перелік ДСТУ, ДБН /додаток 5/. - К.: Основа, 2010. - 24 с.
Формат файлу - *.pdf.
 
ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ
I. Міждержавні стандарти
ДСТУ Б В.2.6-4-95 (ГОСТ22904-93) Магнітний метод визначення товщини захисного шару бетону і розташування арматури
ДСТУ Б В.2.7-10-95 (ГОСТ30062-93) Арматура стержньова для залізобетонних конструкцій. Вихрострумний метод контролю характеристик міцності
ДСТУ Б В.2.6-3-95 (ГОСТ22233-93) Профілі пресовані з алюмінієвих сплавів для огороджувальних будівельних конструкцій. Загальні технічні умови (Загальні ТУ) і так далі.
 
Друкарня «Основа» – це сучасне підприємство, яке існує на книжковому ринку України вже п’ятнадцять років. Пріоритетним у діяльності видавництва є видання нормативної літератури з питань охорони праці, пожежної безпеки, надзвичайних ситуацій, сертифікації та екології, міжгалузевих документів, технічна та юридична література, словники й коментарі, підручники, практикуми, довідники і типові інструкції, журнали, посвідчення, буклети, плакати тощо.
Сайт друкарні http://www.osnova-ua.com.
Друкарня приймає замовлення на виготовлення будь-яких посвідчень, папок та книжок. 

 
Квартирно-експлуатаційне забезпечення | Просмотров: 3274 | Загрузок: 3289 | Добавил: setyanin | Дата: 19.09.2010 | Комментарии (0)

Підручник "Кулінарія"Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. — К.: Вища школа, 1992. – 269 с.
Формат файлу - *.pdf
 
У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини.

Розділ І. Кулінарна обробка сировини (3 глави)
Глава 1. Обробка овочів і грибів
Глава 2. Обробка риби
Глава 3. Обробка м'яса і м'ясопродуктів,сільськогосподарської птиці і пернатої дичини
Розділ II. Теплова кулінарна обробка.Приготування і подавання страв (12 глав)
 
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 14743 | Загрузок: 8951 | Добавил: setyanin | Дата: 17.09.2010 | Комментарии (7)

ПідручникКирпичников В.П., Леенсон Г.X. Справочник механика: (Общественное питание). — М.: Экономика, 1990.- 382 С.
Формат файлу - *.djvu
 
Російською мовою. У довіднику приводяться відомості по монтажу і ремонту механічного і теплового устаткування підприємств громадського харчування. Розглядаються будова, принципи дії і правила експлуатації машин і апаратів, а також найбільш несправності устаткування, що часто зустрічаються, і способи їх усунення.
Для інженерно-технічних працівників громадського харчування.

Раздел 1
Тепловое оборудование (Кирпичников В. П.) ... 3
1.1 Кухонные плиты ... 3
1.2 Жарочные и пекарные шкафы ... 34
1.3 Сковороды, жаровни и фритюрницы ... 64
1.4 Пищеварочные котлы и автоклавы ... 90
1.5 Кипятильники, водонагреватели и кофеварка ... 123 і так далі.
 
Технічні засоби продовольчої служби | Просмотров: 2835 | Загрузок: 905 | Добавил: setyanin | Дата: 17.09.2010 | Комментарии (2)

Технологія м’яса та м’ясних продуктів: Підручник / М.М. Клименко, Л.Г. Віннікова, І.Г. Береза та ін.; За ред. М.М. Клименка. — К.: Вища освіта, 2006. — 640 с.: іл. ISBN 966-8081-64-1.
Формат файлу - *.pdf
 
У підручнику подано характеристики основних видів і порід забійних тварин, птиці та кролів. Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса і продуктів забою. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.
Для студентів спеціальностей «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса», «Виробництво м’ясних продуктів» вищих навчальних закладів.
Технологія товарознавство харчових продуктів | Просмотров: 4821 | Загрузок: 15268 | Добавил: setyanin | Дата: 25.07.2010 | Комментарии (2)

1-10 11-20 21-23
Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2024