Тилове забезпечення - це комплекс заходів, спрямованих на задоволення матеріальних, транспортних, побутових та інших потреб військ з метою підтримання їх у бойовій готовності для ведення бойових дій чи виконання повсякденних завдань. Система тилового забезпечення створюється і розвивається з метою забезпечення військових частин і підрозділів в бойових умовах (в умовах військового часу, збройного конфлікту і тому подібне). Вона за своєю суттю представляє частину збройних сил, виділену для виконання спеціальних завдань в ході підготовки і ведення операцій (боїв). Тобто це фактично армійські (флотські) підрозділи, що беруть участь в підготовці бою і ліквідації його наслідків, але які не приймають безпосередньої участі в самому бою. Хоча, як показує досвід, за певних умов або крайньої необхідності і це не виключається Тил Збройних Сил України організаційно складається з трьох Центральних управлінь: забезпечення пально-мастильними матеріалами, продовольчого забезпечення і речового забезпечення, а також автотранспортного управління та служби ветеринарної медицини. Військовий тил - це частини і підрозділи тилу у складі загальновійськових та інших з’єднань, частин і підрозділів призначені для утримання запасів матеріальних засобів і всебічного забезпечення ними військ і виконання інших завдань.
Середа, 26.04.2017
Все про тил
Форма входу
Категорії
Польові технічні засоби [17]
Польові ремонтні засоби [2]
Технологічне обладнання їдалень військових частин [5]
Холодильне обладнання їдалень і продовольчих складів [3]
(шафи і камери холодильні, побутові холодильники, вітрини-прилавки, холодильні агрегати та інше)
Технологічне обладнання стаціонарних військових хлібозаводів [7]
(хлібопекарські печі, тістозамішувальні, тісторозподільні і тістоокруглювальні машини, просіювачі, солерозчинники, цукророзчинники та інше)
Ваговимірювальні прилади [4]
(ваги настільні, товарні, гирі та інше)
Меню сайту
Translater
Перевести сайт на русский

Онлайн-Переводчик
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 173
Лічильники
Каталог сайтів  
Ваша IP-адреса
Узнай свой IP адрес
Яндекс-карти
Примеры. Знакомство с JavaScript API. Простой вызов карты.
Реєстрація в WEB
Украинский портАл redtram
Счётчик тИЦ и PR Украина онлайн
 
Калькулятор
Головна » Технічні описи

Всього матеріалів в каталозі: 38
Показано матеріалів: 11-20
Сторінки: « 1 2 3 4 »

Кухня причіпна КП-42М    Кухня причіпна КП-42М призначена для приготування і транспортування їжі з однієї страви в польових умовах. Кухня КП-42М працює тільки на твердому паливі (дрова).
    Устаткування кухні КП-42М змонтоване на шасі автомобільного причепа 1-АП-1,5 (мал. 1) і складається з вогнища з димарем, одного стравоварильного котла і допоміжного устаткування (ящика для продовольства і приладдя, кошики для дров і термосних майданчиків з пристосуваннями для кріплення термосів.
    Вогнище кухні пристосоване для спалювання тільки твердого палива і по конструктивному оформленню і розміщенню окремих елементів в основному не відрізняється від вогнища для першого блюда кухні КП-2-48.
    Димар аналогічний димарю кухні КП-2-48.
технічні засоби для приготування і транспортування їжі в польових умовах | Переглядів: 1399 | Додав: setyanin | Дата: 17.03.2012 | Коментарі (0)

Кухня причіпна КП-2-48Н    Кухні причіпні КП-2-49Н (КП-2-49) і КП-2-48Н (КП-2-48) призначені для приготування і транспортування їжі з двох страв в польових умовах.
    1.1. БУДОВА КУХНІ КП-2-49Н (КП-2-49)
    Устаткування кухні змонтоване на шасі автомобільного причепа ІАПЗ-739 або 1-АП-1.5 (мал. 1) і складається з теплового блоку, паливної системи і допоміжного устаткування (ящика для приладдя, ящика для форсунок, ящика для насоса, запасної форсунки і намету для укриття кухарів і кухні).
    До 1960 р. кухні КП-2-49 випускалися з майданчиками для кріплення термосів, які вмонтовувалися позаду кухні з правого і лівого боку.
    У тепловий блок кухні входять два вогнища з одним загальним димарем, один казан для першої страви і один для другої.
    Вогнища кухні пристосовані для спалювання твердого і рідкого палива. Кожне вогнище складається з обичайки, до якої з внутрішньої сторони приварені верхнє і нижнє кільця з кутової сталі. До нижнього кільця вогнища приварені днища, на яких влаштовані пічні камери з колосниковими гратами і зольниками.

Механічне устаткування    Механічне устаткування призначається для первинної обробки продуктів: миття, очищення, подрібнення, збивання, перемішування, формування і т. д.
    Залежно від призначення і виду оброблюваних продуктів механічне устаткування ділиться на декілька груп:
    універсальні кухонні машини з комплектом змінних механізмів, що виконують різні види технологічних операцій;
    машини для обробки овочів - очисні, різальні, протиральні і т. д.;
    машини для обробки м'яса і риби - м'ясорубки, котлетні автомати, пристосування для очищення риби і др.;
    машини для приготування тіста і збивання сумішей – збивачки, тістоміси, тісторозкаточні;
    машини для нарізки хліба і вершкового масла - хліборізки, масло дільники;
    машини для миття посуду періодичної і безперервної дії;
   сатураторні установки і автомати-сатуратори наливні, автосатуратори, автомати для приготування і видачі води.
механічне | Переглядів: 8539 | Додав: setyanin | Дата: 11.03.2012 | Коментарі (0)

Овочерізка    Якість їжі, що готується, в їдальнях військових частин багато в чому залежить від їх оснащеності технологічним і холодильним устаткуванням і його технічного стану.
    Ефективне використання і правильна експлуатація устаткування є неодмінною умовою підвищення продуктивності праці, поліпшення якості обробки продуктів і приготування їжі, а також зростання культури роботи їдалень.
    До устаткування їдалень військових частин (мал. 1) відносяться:
    а) технологічне устаткування:
    - механічне устаткування (універсальні кухонні машини, картоплечистки, овочерізки, м'ясорубки, хліборізки, машини посудомийні і ін.);
    - теплове устаткування (плити, казани для варки їжі, кип'ятильники, електрошафи і ін.);
    б) холодильне устаткування (камери і шафи холодильні, холодильники побутові і ін.).
механічне | Переглядів: 3366 | Додав: setyanin | Дата: 02.03.2012 | Коментарі (0)

Герметичний холодильний агрегат ВСО    Холодильні агрегати з герметичними компресорами широко застосовуються в холодильному устаткуванні. Вони значно менше по габаритах і вазі, чим агрегати з відкритими компресорами, що дозволяє вбудовувати їх в холодильне устаткування і здійснювати весь монтаж на заводі-виробнику.
    Герметичні холодильні агрегати виготовляються на базі герметичних поршневих і ротаційних компресорів ФГ, ФГН, ФГП, і ФГр холодопродуктивністю 0,22—2,8 тис. ккал/год. Залежно від того, який з компресорів входить до складу агрегату, розрізняють агрегати марок ВС-0,45~3, ВС-0,45-1, ВС-0,7-3, ВН-0,22~3, ВН-0,35-3, ВП-1,1-3 і так далі.

Холодильний агрегат ФАК    Під холодильним агрегатом розуміють конструктивне об'єднання окремих або всіх частин холодильної машини на одній рамі, плиті або іншій основі. Випуск холодильних машин у вигляді агрегатів робить їх надійніше, компактніше, а також спрощує монтаж на місці експлуатації.
    До групи холодильних агрегатів з відкритими компресорами входять агрегати з поршневими компресорами типу ФАК, Ф, АК і з ротаційним компресором типу МРФ. Агрегати типу ФАК (як на малюнку) випускаються під марками ФАК-0,7Е, ФАК-0,7Е2, ФАК-0,7АВ, ФАК-1ДЕ, ФАК-1ДЕЗ, ФАК-1,5МЗ.

Причіпний м’ясопункт ПМ-40    Причепний м’ясопункт ПМ-40 є табельним засобом  польових м’ясокомбінатів і призначений для первинної переробки великої рогатої худоби, свиней і овець, і штучного охолодження м'яса та субпродуктів до температури (+5°С) - (+7°С) в товщі м'яса в польових умовах. Матеріальна частина причепного м’ясопункту дозволяє виконувати усі операції по первинній переробці худоби і охолодження м'яса і м'ясопродуктів з дотриманням умов, що відповідають основним вимогам санітарної і ветеринарної служб. Польовий м’ясопункт ПМ-40 виготовляється відкритим акціонерним товариством "Полтавський машинобудівний завод".
    Пересувний пункт для забою і первинної переробки сільськогосподарських тварин ПМ-40 містить просторовий модуль в якому розміщені холодильна камера, компресорна холодильна фреонова установка з ребристим випарником-повітроохолоджувачем, відцентровим вентилятором, лопатевим насосом, комбінованою лебідкою, доладною фермою з підвісними шляхами.


Кузов-контейнер ККП    Призначений для транспортування і зберігання продовольства в замороженому або охолодженому вигляді. Кузов-контейнер ККП оснащений низькотемпературним відсіком для м'яса, риби і середньо-температурним відсіком для овочів, молочних і інших продуктів, що забезпечує оптимальні характеристики для найкращого збереження продуктів. ККП може випускатись з різними типами холодильних установок, базовий варіант контейнера оснащується мультитемпературною холодильною установкою SUPRA 750Mt, яка дозволяє підтримувати  до мінус 20°С у низькотемпературному відсіку, а також від мінус 6 до плюс 8 середньо-температурного відсіку.
    Кузов-контейнер ККП виготовляється відкритим акціонерним товариством "Шумерлінський завод спеціалізованих автомобілів", яке розташоване в м.Шумерля Чуваської Республіки (Російська Федерація) і використовується автономно або у складі мобільних комплексів різного призначення.

Майстерня МРХТО-53    МРХТО (МРХТО-53) або майстерня ремонту холодильного і технологічного обладнання - спеціалізована польова майстерня на шасі ЗІЛ-130-76 або ЗІЛ-130-80. Прийнята на озброєння в червні 1981 року. Випускається на 111 військовому заводі у Брянську. На заводі автофургон виготовляється без внутрішньої начинки. Матеріали, які використовуються для виготовлення кузова дозволяють працювати при температурах від -40°C до +50°C. Розміщується МРХТО (МРХТО-53) в типовому кузові-фургоні К-66У2 вантажопідйомністю 3,2 т з бічними і верхніми вікнами і призначена для ремонту холодильного і технологічного устаткування, яке застосовується у продовольчій службі. Маса майстерні (у спорядженому стані) 4550 кг. Допускається живлення електрообладнання МРХТО від стороннього джерела напругою 220-380 В.

Кип'ятильники ПНК-2 з устаткуванням ОМ-12К    Кип'ятильник ПНК-2 призначений для приготування кип'ятку (чаю) в польових умовах, а також в залізничних вагонах і на судах при перевезеннях особового складу військових підрозділів.
    Кип'ятильник ПНК-2 складається з вогнища овальної форми з димарем і казана. Він змонтований на санчатах з труб або сталі круглого перетину.
    Обичайка вогнища кип’ятильника виготовлена з товстолистової сталі, яка одночасно є і облицьовуванням кип’ятильника. До внутрішньої сторони обичайки приварені два кільця з кутової сталі — нижні і верхні. До нижнього кільця приварене днище вогнища, до якого кріпиться пічна коробка з колосниковими ґратами і зольником і три відбивні листи (два бічних і задній).

Пошук
Ми завжди з Вами
Сайт створено 15.07.2010 р.



Інформери
Погода в Львові » Україна погода Львов прогноз погоды каталог сайтів  Яндекс.Метрика

Google AdSense
Google services
Астрономічний час

Реєстрація в WEB
Каталог українських сайтів 
Земна куля
Обмін лінками
SysAdminsUA Безкоштовний каталог сайтів  Дізнайся що таке - тилове забезпечення військ!

Tags: Академія сухопутних військ, Одеський інститут, сухопутних військ, технічні засоби, тил, АСВ, служби тилу, тилове забезпечення

Copyright MyCorp © 2017